Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

FRANKA FONOVIĆ PRVAKINJA HRVATSKE U LIGHTCONTACTU.

22.03.2014.

U subotu je u Varaždinu , u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba, održano Prvenstvo Hrvatske u pointfightingu i kicklightu za juniore, te Prvenstvo Hrvatske u lightcontactu za starije kadete.
Na natjecanju gdje je nastupalo je 235 natjecatelja iz 43 klubova, labinski natjecatelji osvojili novih 6 medalja
Prošlogodišnja prvakinja Franka Fonović ponovila je uspjeh od lani, ali sada u kategoriji do 60 kilograma. Osvajanjem prvog mjesta i zlatne medalje, postala je prvakinja Hrvatske u lightcontactu za starije kadetkinje u kategoriji do 60 kilograma. Najteže je bilo proći poluzavršnicu, tj. protivnicu koja ju je već dva puta pobjeđivala. Treće mjesto i brončanu medalju u lightcontactu za starije kadete osvojio je Filip Grbić u kategoriji do 47 kilograma.
U pointfightingu za juniore u kategoriji do 69 kilograma ponovila se završnica seniorskog prvenstva koje je održano prošle subote u Imotskom. Protivnik, koji je sam svjetski vrh, bio je u tri runde uspješniji od Marina Faraguna koji je i na ovom Prvenstvu osvojio drugo mjesto i time postao juniorski viceprvak Hrvatske za 2014. godinu.
Treće mjesto i broncu sa ovog Prvenstva imaju Franka Fonović u kategoriji do 60 kilograma kao i Ivan Augustinović do 79 kilograma.
Na Prvenstvu Hrvatske u kicklightu za juniore Marino Faraguna osvojio je treće mjesto i brončanu medalju. Iako je Marino šampionski odradio natjecanje, da bi bio vrhunski u višoj kategoriji, potrebno mu je još par kilograma. U samo sedam dana, tri puta mu je isti protivnik preuzeo titulu. Bez obzira na rezultat očiti je napredak labinskih šampiona.


Post je objavljen 01.06.2014. u 21:14 sati.