Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

10.3.2014. Sport - FRANKA FONOVIĆ I MARINO FARAGUNA NAJUSPJEŠNIJI NATJECATELJI NA OTVORENOM KUPU U KICKBOXINGU ODRŽANOM U ZABOKU

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba , labinski natjecatelji su nastupali u disciplini pointfightinga i lightcontacta te osvojili 9 medalja i dva pehara za najbolje pojedince : 4 zlatne medalje , dvije srebrne , tri brončane.

Najuspješnija Franka Fonović, proglašena je najboljom starijom kadetkinjom u pointfightingu za što je nagrađena peharom za svoje nastupe u kategoriji do 60 kilograma i kategoriji plus 60 kilograma gdje je osvojila prva mjesta i zlatne medalje. Osvojila je treće zlato u lightcontactu kod starijih kadetkinja u kategoriji do 60 kilograma.
Marino Faraguna je proglašen najboljim juniorom u lightcontactu za što je također nagrađen peharom,nakon suverenog osvajanja prvog mjesta i zlatne medalje u kategoriji do 63 kilograma. Srebro je osvojio u istoj kategoriji u pointfightingu.
Filip Grbić osvojio je lightcontactu u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma, dok je broncu osvojio u pointfightingu u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma.
Dvije bronce ima Leila Pilaković u pointfightingu kod juniorki u kategorijama do 55 i do 60 kilograma.
Nastupalo je 27 klubova sa 335 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije.


Post je objavljen 01.06.2014. u 21:09 sati.