Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Evakuacija

„31.05, učinjena incizija i evakuacija subungvalnog hematona palca desne noge.“To je iz nalaza, opet sam išao pd nož ( skalper). Kirurgija 1, pa bio bi red za kirurgiju 2, jer sam na kirurgiji 1 već bio.Operacija opet kad su mi donijeli dokumente o anesteziji da potpišem. Potpisao sam opet, morati ću neki pečat napraviti sa svojim parafom, da ga imaju
Ovaj prut sam to i pročitao po prvi put.Sve u svemu ako zajebemo anesteziju:-Jbg, pogreb pokrivate sami!Ovaj put za tim nije bilo opasno.Sav sa bio u panici: Hoće li mi dati antibiotik, hoće li me uspavati, hoće li mi dati klivarin , zbog INR a i PV-a( nisu stranke, ali dođe na isto)…, milijun pitanja u glavi i onda ono.
-Vanja idemo u ambulantu, da li možeš hodati do nje?Mogu i skakutati na lijevoj nozi! Zahvat ćemo obavit u ambulanti. Opet sam legao na njihov stol( obožavam ležati po stolovima u doktorskim ambulantama; naravno glupa šala)
Iii, evakuacija može početi.-Sestro dajte skalper; nije mi baš jasno zašto se sestrama liječnici obračaju gotovo isključivo naredbenim tonom Kod mene nema poplave , dok se nisam snašao, boc, boc i evakuacija je gotova. Puno krvi zbog vaze i onda antibiotik, pa vađenje krvi za koagulogram.
Sutra možeš kući, kontrola u četvrtak. Operacija VAZA završena, krv evakuirana!!


Post je objavljen 01.06.2014. u 15:14 sati.