Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petraplivelic

Marketing

Najbolje od hrvatske umjetnosti


Tjedan najvećih hrvatskih slikara traje od subote 31. svibnja do nedjelje 8. lipnja 2014. godine. Tim povodom u kultnoj instituciji grada Zagreba, Gradskoj kavani na Trgu bana Josipa Jelačića održava se izložba slika pod nazivom „Najbolje od hrvatske umjetnosti“.



Izložba će prikazati preko četrdeset djela najvećih hrvatskih slikara koja do sada nisu izlagana u javnosti. Naime, izložene slike inače su krasile domove ljubitelja vrhunske umjetnosti, a posuđene su za izložbu na kojoj će biti premijerno predstavljene. Izložba „Najbolje od hrvatske umjetnosti“ objedinjuje autentična djela iz privatnih kolekcija najvećih hrvatskih slikara poput Vlahe Bukovca, Slave Raškaj, Celestina Medovića, Miroslava Kraljevića, Vladimira Becića, Ljube Babića i drugih velikih autora.
Izložba traje koliko i sam tjedan najvećih hrvatskih slikara, dakle od 31. 5. do 8. 6. 2014. godine. Pojedinačna cijena ulaznice je 45 kuna, a obiteljska ulaznica stoji 69 kuna. Svi posjetitelji moći će besplatno konzumirati piće i sudjelovati u vrijednim nagradnim igrama. Poželjno je da posjetite izložbu slika u što većem broju jer je ona humanitarnog karaktera. Naime, dio prihoda donirat će se djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska.


Detaljnije na:
ulaznice.hr
ibidem.hr

Gradska kavana, Trg bana J. Jelačića 9, Zagreb



Petra Plivelić

Post je objavljen 31.05.2014. u 11:19 sati.