Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Beograd: Povećali stanarine zbog poplava

BEOGRAD - Na listi bahatih i nesavesnih profitera koji pokušavaju da se okoriste o patnju Obrenovčana našli su se i - pojedini stanodavci, pišu Novosti.
Kao trgovci koji su prodavali hleb za 200, mleko za 160 dinara, Obrenovčani se žale da su neki od sugrađana koji izdaju stanove za samo pet dana povećali cenu svojih kvadrata i za trećinu.
Predrag Marinković, kojem su potopljena dva stana u centralnoj ulici u Obrenovcu, roditelje i ženu sa decom smestio je privremeno u Beograd kod prijatelja. Kada je shvatio da neće uskoro moći da se vrati, potražio je prenoćište koje bi iznajmio na mesec-dva.
"Čim smo se evakuisali, pozvao sam neke oglase za nekretnine, raspitao se o cenama jednoiposobnog ili dvosobnog stana po Mirijevu, Karaburmi i Novom Beogradu. Stanovi su bili oko 180 evra mesečno. Kada sam posle pet dana okrenuo iste te gazde, nekoliko njih mi je reklo da je cena promenjena. Tražili su mi 250 evra. Pitao sam zašto su podigli zakup, kažu - došlo je do nepredviđenih troškova", priča Predrag.
Neki od stanodavaca, žali se Predrag, tražili su mu dvostruki iznos za depozit, a neki, kako su mu objasnili - nisu spremni da izdaju svoje kvadrate na mesec ili dva, pa onda opet da traže novog podstanara stanovi Varaždin

Post je objavljen 28.05.2014. u 15:15 sati.