Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Udruga Glup&brat

Bijeg od komunizma i ruske dominacije (nad hrvatima) se sastojao u bijegu od srba i jugoslavije ... detuđmanizacija pa iznova retuđmanizacija zapravo su procesi zaustavljanja i iznova nastavak tog procesa (bijega) ... uglavnom je politika trećeg puta doprinos detuđmanizaciji (iako je proces koji hrvatska mora proći nevezan za tuđmana već za nas same) HRVATI MORAJU POBJEĆI IZ RUSKO-PRAVOSLAVNO-DESPOTSKO-ORJUNAŠKE-bezobrazno idiotske političke smrti ...

S neutralnošću SFRJota SSSR je postizavao geostratešku (i taktičku) prednost. (ja sam svjedok sovjetske vojne prisutnosti na teritoriju bivše (neželjene) države ... iako kompletno naoružanje ukazuje na težak oblik vojne ovisnosti Jugoslavije o SSSR-u.)

Borba (politička) za neovisnost Hrvatske se odnosila prvenstveno na ukalnjanje zapreka tada već Rusije (a ne Sovjetskog saveza). Složenost (jugoslavensker krvave i marionetske diktature zaogrnute u plašt samoupravljanja, nesvrstanih, bratstva i jedinstva)(zaogrnute u plaš prešućivanja i hrvatske šutnje) ostvarenja neovisnosti pojačana je ratnim vihorom (koji je još jednom, nakon 1941., porazio velikosrpsko-srpsku (pravoslavnu) ideju.

Hrvatska neovisnost se mogla ostvariti samo na jedan način: suverenim potraživanjem hrvatskog naroda za vlastitom državom. Suverenost i državnost je trebalo dokazivati.
Po definicijama (međunarodnog prava).

Niti je državotvornost tuđmanova ideja, niti je suverenost tuđmanova ideja. Tuđman je (doslovice) po definicijama (međunarodnog prava) potraživao ono što su već prije hrvatski (časni) sinovi potraživali ...
Dakle, detuđmanizacija je politički proces osporavanja Hrvatima prava na suverenost i državnost, proces zavođenja i obespravljenja hrvatskog naroda/nacije.
Hrvati su narod, ali i nacija.
Retuđmanizacija nije proces uspostavljanja tuđmanove doktrine, to je proces sazrijevanja hrvatskog državotvornog naroda u hrvatsku naciju. Stapanje hrvatskih građana u jednu cjelinu sa zajedničkim obilježjima.

Odvajanjem Hrvata od suverenog prava nastupa politička smrt. (Metoda specijalnog rata ostvarenja ratnih ciljeva drugim sredstvima ...)

Politička inicijativa trećeg puta je proces detuđmanizacije (specijalnog rata). Nas ne zanima Tuđman, već pravo (na suverenitet Hrvata) za koje se on zalagao.
Znamo da vodite specijalni rat protiv nas, pa vam nismo htjeli reći kako nam Tuđman nije ikona (u koju se kunemo), niti je Tuđman nametao ikakav kult (do kulta Hrvatske i normalnih zakona).


Hrvatska se (kao mlada država) bori za svoj opstanak i boljitak. Tko nije u tom kolu, pleše s vragom ...
Znamo. Znamo tko financira razne udruge. Znamo tko finacira sdp. Znamo tko finacira antihrvatske akcije. Znamo tko vodi specijalni rat, gdje ga vodi, s kim ga provodi, protiv koga ga vodi.
Znamo (vas).

Povodom Napisa o pernarovoj udruzi (Glup&brat) ...




Post je objavljen 28.05.2014. u 12:40 sati.