Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Naši ljudi u Europi

Ne znam zašto se svi ljute na izbor gđe Tomašić, mene je izuzetno iritirala agresivna kampanja Jakovčića s jedne i Petir s druge bande u trenutku kad su svi drugi zanijemili zbog poplava, ne toliko oni nego to što sam znao i u petak pred svjedocima potvrdio da će se njihova kampanja znati cijeniti i da oni sigurno ulaze.
Raduje me da sam preferencijalne glasove dobio uglavnom od blogera, nikom iz realnog života niti stranci zbog nedostatka kampanje nisam dužan, redoslijed županija za mene je sljedeći s naravno osim prve dvije sve s jednocifrenim brojem glasova zubo: PGŽ, grad Zagreb, Istarska, Splitsko-dalmatinska, Krapinsko-Zagorska, Zadarska, te s po jednim al vrijednim preferencijalnim : Virovitičko-podravska, Zagrebačka, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Blelovorsko-bilogorska, Dubrovačko-neretvanska i Ličko-senjska (!), meni najprijatnije iznenađenje, prošle godine kad sam dobio trostruko više glasova, tamo ništa, hvala svima, javite se za pijaču.
U šest županija nisam dobio niti jedan glas, tek sad vidim koliko ih ima. Eto ja u duhu transparentnosti sklepah post, inače se bavim analizom tonuća njemačkih pirata, to mi je nekako zanimljivije od ove bijede, al traži malo i razmišljanja. Svaka čast onima koji su omogućili ovu ekipu za EU parlament, pa petero od 11, zovite ih lijevim ili desnim, su za mene potpuni levaci.
Danas su se za svakidašnje fotkanje nekako nametali slatki i manje slatki motivi, slava mojoj fotografskoj torbici koja je završila u domovini karijeru isti dan kad i ja pušio partijsku, prošla je poginula u tuđinskom Pragu.
Post je objavljen 26.05.2014. u 18:28 sati.