Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Real Madrid 10. puta prvak Europe
Momčad Carla Ancelottija osvojila je svoj 10. naslov prvaka Europe pobjedivši u lisabonskom finalu gradske rivale Atletico, rezultatom 4-1 nakon produžetaka. Atletico je poveo golom Diega Godina nakon pogreške Ikera Casillasa, da bi Real izjednačio u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena golom Sergija Ramosa nakon kornera, kojeg je izveo Luka Modrić. Golove u produžetku su za Real zabili Gareth Bale, Marcelo i Cristiano Ronaldo. Real je tako došao do dugo očekivane "Decime" koju je proslavio s navijačima odmah po dolasku u Madrid u sitne noćne sate na ulicama grada, te u nedjelju navečer na Santiago Bernabeu pred 80.000 navijača.

St. Louis golom u produžetku odveo Rangerse na prag Stanley Cup finala
Nakon nedavne obiteljske tragedije, Martin St. Louis je svojom snagom predvodio Rangerse inspirirajući suigrače. Ovoga puta je nosio momčad do još jedne pobjede u play offu i koja je dovela Rangerse do vodstva 3-1 u seriji konferencijsko finala protiv Montreal Canadiensa. Zalutali pak je došao do St. Louisa, koji se nalazio sam u desnom krugu, te je poentirao snap shotom preko golmana Dustina Tokarskog.

Cowboysi i Texansi zainteresirani za Malletta
Iako su New England Patriotsi više puta demantirali natpise da su spremni tradeati svojeg rezervnog quarterbacka Ryana Malletta, Houston Texansi i Dallas Cowboysi su i dalje zainteresirani za dovođenje tog quarterbacka. Trener Texansa Bill O’Brien zna Malletta i u klubu nema dobrih opcija na poziciji quarterbacka, a Patriotsi su kao zamjenu i eventualnog nadljednika Toma Bradyja draftali Jimmyja Garoppola u drugoj rundi ovogodišnjeg drafta.


Rezultati:

Nogomet

LIga Prvaka - Finale
Real Madrid 4 - 1 Atletico Madrid

Engleska play off za Premier Ligu
Derby County 0 - 1 Queens Park Rangers


Hokej

NHL
New York Rangers - Montreal Canadiens 3 : 2
Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks 4 : 3




Post je objavljen 26.05.2014. u 08:41 sati.