Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

IZBORI


Poštovani članovi i simpatizeri Liste za Rijeku i PGS-a,
dragi prijatelji,

Izborna kampanja za EU parlament u kojoj sudjelujemo u koaliciji Partnerstva hrvatskog centra (NF-HSLS-PGS-RI) sa zajedničkim kandidatom PGS-a i Liste za Rijeku za EU parlament Amirom Muzurom, završava u ponoć. Okupili smo se u ovom savezu sa željom da u političkom centru formiramo jasnu alternativu lijevim i desnim stranačkim blokovima okupljenima oko SDP-a i HDZ-a. Za razliku od konkurencije, mi želimo jeftiniju državu, manje namete, jačanje gospodarstva i poticanje projekata koji našoj zemlji donose stvaranje nove vrijednosti. Želimo decentraliziranu i regionaliziranu državu u kojoj će se ključne odluke od interesa sa živote stanovnika našeg grada i regije donositi na razini što bližoj građanima.

Izađite sa članovima svojih obitelji na izbore. Pozovite prijatelje, susjede, poznanike da izađu na birališta, jer interes hrvatskih građana je da ih u Europskom parlamentu zastupaju stručni i odgovorni ljudi, a o tome mogu odlučiti samo oni sami. Neizlazak na izbore znači da će umjesto njih odlučivati drugi! Pozovite ih da glas daju našoj Listi br. 12, na čelu s prof. dr. Nikicom Gabrićem, jer to je lista stručnih ljudi i jedina lista na ovim izborima koju podupiru riječke stranke. Pozivamo vas da iskoristite i svoj preferencijalni te na listi zaokružite br. 5. ispred jedinog kandidata iz našeg kraja s realnim izgledima za izbor u EU parlament. Neka Amir Muzur bude glas Rijeke i Riječke regije u EU!

Darijo Vasilić, predsjednik Primorsko goranskog saveza

Danko Švorinić, predsjednik Liste za Rijeku

---------------

DA ME KRIVO NE SHVATITE, MOJ JE BLOG, MOJ POST NA MAGICUSU I MOGU DA PROPAGIRAM KOGA HOĆU, A VAMA PREPUŠTAM NA VOLJU DA ČINITE KAJ GOD ŽELITE...
MLADI LJUDI, NOVI LJUDI, NEAFIRMIRANI, ŽELJNI RADA I PREGNUĆA, SA TAKVIMA SE IDE NAPRIJED...

lp, borivoj

http://budan.blog.hr/


Post je objavljen 24.05.2014. u 08:40 sati.