Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninezadar

Marketing

Bandić pozvao Zagrepčane na kompletiranje zahtjeva za legalizaciju

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je danas Zagrepčanke i Zagrepčane da kompletiraju zahtjeve za legalizaciju svojih građevina. "Do sada smo zajedno puno napravili na rješavanju bespravne gradnje u našem gradu. Mnogi od vas na korak su do kraja dugačkog puta ozakonjenja bespravno sagrađenih objekata. Zato pozivam sve građane koji su predali nepotpune zahtjeve za legalizaciju da ih u što kraćem roku nadopune dokumentacijom propisanom u Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama", navodi gradonačelnik u pozivu građanima.
"Kako s nepotpunim zahtjevima nije moguće provesti legalizaciju, molimo vas da to učinite što prije i ne propustite mogućnost ozakonjenja svojih nekretnina", dodaje Bandić.
Građane koji su upotpunili zahtjeve za legalizaciju poziva da čim prije izvrše uplatu po izdanim rješenjima o naknadi za zadržavanje nezakonito izgrađene zgrade u prostoru, ili prve rate te naknade. Napominje da će tek po uplaćenoj naknadi ostvariti sve uvjete za ozakonjenje kuće ili stana stanovi Rijeka

Post je objavljen 23.05.2014. u 15:25 sati.