Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crvenikrizvirovitica

Marketing

Pomoć za poplavljena područja

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica uključilo se od 18.05.2014. u akciju prikupljanja pomoći za poplavljena područja.Vrata društva otvorena su od 7 do 20 h svaki dan,tako da su brojni građani mogli dostavljati pomoć za stradalo stanovništvo Slavonije.Svakodnevno su se u GDCK Viroviticu prijavljivali građani koji su bili spremni volontirati,pa su zajedno s djelatnicima Crvenog križa odradili do danas velik dio posla(prikupljanje,istovari,utovari,prijevoz i sve ostalo što je bilo potrebno).
35 volontera uložili su svoj maksimalan trud i bili na raspolaganju od 7 - 20 sati.Odaziv građana je bio velik te smo doslovce bili zatrpani vodom,odjevnim predmetima,obućom,posteljinom,dekama,jastucima,higijenskim potrepštinama,hranom,lijekovima,pelenama za djecu i odrasle.....
Od 20.05.- 22.05. u Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod - skladište Garčin iz GDCK Virovitica odveženo je 5 puta pomoć sa vozilima Vatrogasne postrojbe Virovitica i Flore Virovitica puna higijenskih potrpština,hrane,vode i svega ostaloga što su donirali humanitarni građani naše županije,te je još jedan kamion u vlasništvu tvrtke Flora VTC dupkom pun poslan za Hrvatski Crveni križ Zagreb odakle će oni dalje po potrebi prosljeđivati na poplavljena područja.Sveukupno je u našem društvu sakupljeno više od 22 tone pomoći.
Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica se puno zahvaljuje svim građanima te volonterima koji su sudjelovali i još uvijek sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji.
Od 23.svibnja pomoć ćemo primati od 08. - 14 sati radnim danima.

opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike

Post je objavljen 22.05.2014. u 08:33 sati.