Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Suarezu upitan nastup na Svjetskom Prventsvu
Napadač Liverpoola i urugvajske reprezentacije Luis Suarez morati će danas ujutro otići na operaciju koljena. Liječnik urugvajske reprezentacije Dr. Alberto Pan, objavio je da je magnetskom rezonancijom kod Suareza pronašao ozljedu meniskusa koja se hitno mora operirati. Zbog ozbiljnosti zahvata nastup Luisa Suareza na Svjetskom Prvenstvu je doveden u pitanje.

Canucksi zaposlili Benninga za generalnog menađera
Bivši zamjenik generalnog menađera Boston Bruinsa Jim Benning imenovan je za novog generalnog menađera Vancouver Canucksa. Trevor Linden, bivša zvijezda Canucksa, koji trenutno obavlja dužnost predsjednika hokejaških dužnosti u klubu, objavio je da će Benning zamijeniti Mike Gillis, koji je otpušten nakon što se Canucksi nisu plasirali u play off.

Vikingsi potpisali ugovor s Crichtonom
Minnesota Vikingsi su potpisali i 9. igrača kojeg su izabrali na ovogodišnjem draftu. Defensive end Scott Crichton potpisao je čevterogodišnji ugovor s momčadi iz Minneapolisa. Tako su osim running backa Jericka McKinnona, svi ostali igrači koje su Vikingsi ove godine draftali već potpisali ugovore s klubom.


Rezultati:

Hokej

NHL
Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings 2 : 6


Post je objavljen 22.05.2014. u 08:56 sati.