Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

You're my experimental game, just human nature

Časopis US Weekly se dočepao prvih slika iz editorijala novog izdanja V magazina kojeg krase Madonna i Katy Perry.

Photoshoot je uradio fotograf Steven Klein, a te provokativne slike za Madonnu jednostavno predstavljaju umjetničko izražavanje. "Uvijek kažem, tata ja sam umjetnica, moram se izražavati. Ne razumiješ. Mislim da je tek sada shvatio. Trebalo je samo 30 godina. Kaže mi, moraš li simulirati masturbaciju na krevetu? Zaista? Da tata, moram", izjavila je Madonna za "V". Dok s druge strane, Katy Perry je nešto sramežljivija po tom pitanju. "Nisam došla do te mjere, ali možda stignem pod tvojim mentorstvom."

"Imala sam bolove u gornjem dijelu tijela i boljela me stražnjica od čučenja", Perry je komentirala snimanje slika s pop ikonom. Madonna je dodala: "Dobro je da te boli stražnjica. Mene boli vrat zbog predivnog momenta kad sam ti sisala štiklu."

Obje pjevačice su uživale u suradnji za naslovnu stranu magazina. Madonna je rekla: "Uživala sam radeći s tobom. Ljudi uvijek očekuju kad se dvije dive udruže da će biti čudnih vibracija ili neobične konkurentnosti, ali bilo je jako lijepo, jednostavno i zabavno."

Naslovna strana magazina
(Klikni na sliku za veći prikaz)



Post je objavljen 21.05.2014. u 13:27 sati.