Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Kroos sve bliže ManUtdu
Sve je realniji tranfer igrača Bayern Münchena Tonija Kroosa u redove Manchester Uniteda. Kroos je bio velika želja Davida Moyesa, a i njegov nasljednik Louis van Gaal želi vidjeti mladog Njemca u momčadi. Van Gaalu je obečan buđet od Ł200M za transfere i izgledno je da će Kroos biti njegova prva kupnja, za još neutvrđen novčani iznos.

Shaw se vraća u postavu Blackhawksa
Postoji velika šansa da će centar Chicago Blackhawksa Andrew Shaw biti u postavi za drugu utakmicu konferencijskog finala protiv Los Angeles Kingsa, nakon što je pretrpio ozljedu noge u seriji protiv Minnesota Wilda. Shaw je izjavio “Dobro je vratiti se. Imamo dobru momčad, i dobre dečke koje su odlično društvo. Dobro se osječam i mislim da ću moći igrati u drugoj utakmici."

Super Bowl LII održati će se u Minneapolisu
Nakon velikog uspjeha i pozitivnih reakcija na prvi hladni Super Bowl na stadionu Giantsa i Jetsa u New Jerseyj ove veljače, NFL je odredio da će se Super Bowl LII 2018. održati na novom stadionu Minnesota Vikigsa. Minnapolis je već bio domaćin Super Bowlu XXVI 1992. ali sa zatvorenim krovom.



Post je objavljen 21.05.2014. u 08:37 sati.