Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Enrique novi trener Barcelone
Barcelona je zaposlila bivšeg kapetana Luisa Enriquea Martineza na mjesto trenera. Na taj potez uprava se odlučila nakon što je po prvi puta nakon 2008. klub na kraju sezone ostao bez ijednog trofeja. Katalonci se nadaju da će Enrique ponoviti uspjeh Guardiole koji je 2008. također zaposlen kao mladi trener, bivši kapetan kluba, te je također kao i Enrique preuzeo momčad nakon sezone bez trofeja.

Priceova ozljeda je preteška i neće više igrati u konferencijskom finalu
Golman Montreal Canadiensa Carey Price, koji je bio najvažniji igrač momčadi ove sezone, pretrpio je ozljedu desne noge nakon nesretnog sudara sa napadačem New York Rangersa Chrisom Kreiderom u prvoj utakmici konferencijskog finala. Price zbog te ozljede neće moći nastupiti u nastavku serije konferencijskog finala protiv Rangersa. Treći golman Canadiensa, Dustin Tokarski, dobio tako je šansu braniti za momčad iz Monteala u drugoj utakmici serije, ali nije uspio spriječiti i drugi poraz Canadiensa od Rangersa, koji tako vode 2-0 u serije nakon prve dvije utakmice u Montrealu.

Giantsi potpisali draftane igrače
New York Giantsi su potpisali ugovore sa još četvoricom igrača koje su izabrali na draftu. Ugovori su potpisani sa pickom prve runde, wide recieverom Beckhamom, pickom druge runde, centrom Richburgom, pickom pete runde, linebackerom Kennardom i pickom šeste runde, cornerbackom Jacksonom. Pick 4. runde, running back Williams, i pick 5. runde, safety Berhe, još su prije potpisali profesionalne ugovore s Giantsima. Defensive tackle Jay Bromley tako je ostao jedini igrač izabran na ovogodišnjem draftu koji još nije potpisao ugovor s Giantsima.


Rezultati:

Hokej

NHL
Montreal Canadiens - New York Rangers 1 : 3



Post je objavljen 20.05.2014. u 07:51 sati.