Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

"Galeb" i ostale prirodne nepogode

Gledam ga, šarene dizalice u pozadini daju mu barem iz daljine ponovo dostojanstven izgled iako su mu priroda, odnosno duh vremena, iznakazili fasadu.
Kod katastrofa u poplavljenim balkanskim područjima očekivan scenarij, otežava se koliko je moguće dopremanje konkretne pomoći i apelira na slanje novca humanitarnim organizacijama s ozloglašenim direktorima.
Šalje narod, ljudi ostaju bez ičega, neki već i smrtno stradaju, a i lešinare treba nahraniti.
Ajd dobro, dio političkih stranaka će prekinuti ionako iritantnu predizbornu kampanju, dio neće i biti će nagrađen glasovima za to, i život ide dalje.
Ja sam svoj bijes ispucao odmah na početku kad se na poziv srbijanskog predsjednika odmah skupilo nekoliko stotina dragovoljaca za pomoć prvim ugroženim krajevima, dopremljeni su na teren i tamo nisu znali što bi s njima. Kontaktiram par poznatih iz ugroženih krajeva i znam da im u stvari samo viša sila može pomoći, dok im još funkcionira internet radim što mi sugeriraju. Ako netko u trenutku predaha borbe za opstanak stigne otvoriti blog mogu samo prenijeti, mislim na vas, sretno ekipa!
I uživam blagodati svakodnevnog života živeći u vremenu kad doslovce ne znaš što će biti sutra.Post je objavljen 19.05.2014. u 09:54 sati.