Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lsdfloodlights

Marketing

Šarene LED svjetla biRuby Falls puna više mašte

Ruby Falls nalazi 1200 metara ispod razine tla ( 366 m ) u Lookout Mountain u Chattanooga Grada američke Tennessee State je jedan od najvećih američkih i najdublji podzemni slap ,kap je 145 metara (oko 44,2 metara) . , Postoje razni egzotični prirodni špilje krajolik u špilji Ruby , auporaba boja LED svjetla čine spilju punu više mašte atmosferu , više ljudi jadikovao čari prirode ! Kada su LED svjetla s različitim bojama pucao u slapovima , ne možemo pomoći, ali osjećam da su u izvanrednom svijetu .

Izvan svake sumnje , LED rasvjeta kao treća generacija poluvodiča light-emitting diode rasvjete ne samo poznati su kao vrsni značajki za uštedu energije , ali također može bolje savršeni spoj prirode , dizajn , poljoprivreda , medicina , industrija , zrakoplovne i druge stavke na donose nam prilično novo i jedinstveno iskustvo .

Definitivno , LED rasvjeta je bliže i bliže našem svakodnevnom životu , kao što su RGB LED poplava svjetlosti naširoko koristi kao predstavnici dekorativne rasvjete i vanjske rasvjete u svakodnevnom životu ,RGB LED poplava svjetlosti uživa veliku popularnost u gradu trgovi , parkovi , stadioni , pročelja velikih poslovnih zgrada i hotela , pozornica , čekaonicama , zračnih luka i sl. gdje jesvjetlija i boja svjetla treba rasvijetliti , štoviše , postojeveliki broj tvornica sudjelovanje u razvoju i proizvodnjiRGB LED poplava svjetlosti , Olovo rasvjeta je samo jedan od njih , koji donosi visoko integrirani i visoke svjetline COB kao izvor svjetlosti u RGB LED poplava svjetlosti , tako da u cijelosti jamčioktaedar širina i svijetle raspon zračenje RGB LED svjetlo od poplava , a niskog napona konstantne struje vozača osiguraliAC može se pretvoriti u DC za poboljšanje energetske učinkovitosti u poplava svjetlosti RGB LED i smanjiti otpad i toplinsku energiju i stroboskopski efekt uzbudljivoljudsko oko ,najvažnije je da jeLED rasvjeta , bez dodavanja živu i druge teške metali štetni za naše tijelo i zagađenjaokoliša , to je razlog zaštoLED svjetlo je poznata po štednji energije i ekološki prijateljski . Pregledavanje http://www.lead-lighting.com/led-flood-light/led-flood-light-rgb-series.htm za više informacija o RGB LED svjetlo od poplava .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/colorful-led-lights-make-the-ruby-falls-full-of-more-fantasy/

Post je objavljen 19.05.2014. u 05:30 sati.