Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strumpf-usklicnik

Marketing

Bad Red Boys



Evo ga, kada čovjek se opušta u nedjeljno popodne i predvečerje, te jednostavno uživa u tom miru i blagostanju, mora ga netko omesti. Eh, pa tako stigne vijest preko multimedijski portala da su se sukobili navijači BBB međusobno. Ah, opet se krenulo sa prozivanjem nevinog Zdravkeca koji sa tim nema nikakve veze, ali sve što je krivo u ovoj državi, njemu se stavlja na teret, ili pak Tuđmanu, Majki Crkvi katoličkoj, dragovoljcima i ratnicima Domovinskog rata ili pak nerođenoj djeci koji žele u majčini utrobama ubijati svi zli ljudi napose, feministkinje.

Zašto se ovom narodu i ovoj državi događa to zlo? Poplave, gospodarska kriza, kuga postkomunizma, te ovi stalni problemi sa huliganima koji još nisu samo počeli tući i napadati nevine ljude poput mene na cesti i ulici, samo zato što ne podržavamo njihovu tzv. borbu „do posljednjeg čovjeka“. Hm, zato što su u igri puno veće stvari. Hrvati se drago braćo i čitatelji ovog bloga, opet moraju boriti za svoj opstanak na ovim prostorima, jer tajne središnjice moći ne miruju. One preko svojih plaćenika, domaćih izdajnika žele rušiti sve što je sveto, hrvatsko i katoličko, te kao takvo smeta utvrđivanju novoga svjetskog poretka.

Evo, baš je jučer bila obljetnica blajburške tragedije, gdje su se skupila hrvatska braća kako bi oplakala i odala počast nevinom pogubljenom hrvatskom življu, te hrabroj junačkoj vojski koja se bila jamac opstanka hrvatske nezavisnosti, ali je na prijevaru razoružana, te pogubljena što na samom polju komemoracije, a što na križnim putevima hrvatskog naroda i Domovine nam Hrvatske. I sada, opet neki žele da Hrvati idu jedan na drugoga, te Zdravko opravdano na to ukazuje i skreće svima nama pažnju na ono bitno. A to je, da se rušenjem sadašnjem vodstva GNK, ruši cijela država, te ovaj narod izručuje nekome stranom vladaru. Braćo i sestre, ako izgubimo ovu sadašnju državu Hrvasku kakva god ona bila, nikada je više nećemo moći dobiti nazad. Nije opasnost prošla, zar ne vidite braćo što se ovdje u stvari događa. Pravoslavna neman diže se opet na istoku, te želi poazijatiti kršćansku zapadnu Europu, te uvesti barbarski režim, kao što je bio onaj sovjetski ili pak onakav kakav je bio u carskoj Rusiji. Ne treba nama Crvena Armija, nama treba naš hrvatski vojnik, junak, koji će srce, krunicom i strojnicom poraziti bilo kakvog neprijatelja. Nisu li naša braća iz Hrvatske Legije, već jednom ginula na Istočnom frontu, te se borila za Europu. Braćo, budite budni i spremni. Borba se nastavlja!

Ista je stvar i danas, protuhrvatske snage žele uništiti jedan klub koji najuspješniji masovni kolektiv i koji toliko puno znači nama Hrvatima katolicima(po nekim statistika za GNK navija oko 2 milijuna u RH, a kada se doda i hrvatska dijaspora, broj ide i do pet milijuna dinamovaca u svijetu...), te ne biraju sredstva ni načine, niti mjesto gdje će se svugdje iskoristi svoje kofidente tajnih službi kako bi uzrupirali javni red i mir, te opet proizveli nerede, gdje onda lako njihovi nalogodavci love u mutnome i kupe vrhnje, dok naš narod gine u nepotrebnim borbama. Nije čudno, niti slučajno što se to događa u vrijeme izbora za Europski parlament, kada vladajućima koji gube sve više vlast, te na slijedećih izborima im slijedi rastakanje na proste faktore, žele očajnički proizvesti kaos, te zadržati vlast na način da uvedu neku diktaturu, gdje će Zoka postati novi vođa Revolucije, a Svileni sadašnji predsjednik njegova prva dama, odnosno gospodin, kako bi se zadovoljili lobiji lezbača(odnosno, lizača i djevojaka koje se igraju sa plastičnjacima..) i dajguza, jer im, eto nije dovoljan jedna Peđa Grbin.

Preko svojih plaćenika na ulici kao što su huligani iz ZZD, oni žele što više situaciju u državi prikazati lošom, te opet bi na prijevaru htjeli dobiti izbore ili čak iste lažirati, te pozvati rusku vojsku da ih brani od povampirenih ustaša i fašista, te klerofašista koji samo čekaju da se napije krvi iz vrata nejači trofaznih, crvenih i munđosa. Užas je sve to što se danas odigralo poslije turnira gdje su se sastali BBB. Sve to ima za cilj veće gore navedeno, ali i proizvodnju straha i nemira, na način na urbana gerila, terorističkim metoda terorizira mirno građanstvo koje ima svoju sreću, ljubav, snagu i zadovoljstvo u uspjesima GNK-Građanskog Nogometnog Kluba. A da nema Zdravka Mamića taj klub, ne bi bio uspješan, te bi bio osrednji u lošoj ligi kakva je HNL, a partizanski Hajduk bi stalno bio prvak, a predsjednik ne bio fašista Davor Šuker koji je posjetio jednom grob Poglavnika, nego bi to vjerojatno bio Zvone Boban, čovjek po mjeri Jovici dizača tegova, koji nije fašist, nego pravi drug komunist, te još nije nacionalist, nego trofazni. Pa, gdje će boljeg nogometa, nego onoga po mjeri male partizanke Dee sa Index.yu, koja je prije kojeg dana optužila Davora kojim ide hladom, kao nekad igrač Šuker kradom do gola, da je fašist, jer eto neda bagri huliganskoj(koja je okot i nakot, talog ljudski) da vrijeđa osjećaje nas dinamovaca Hrvata-katolika, uz put provocira nerede na stadionima.

Čini se kako neprijatelji GNK gube dah, te da je opet kolosalni Zdravkec izišao kao pobjednik nad svima njima, jer ga nisu uspjeli niti uličnom gerilskom borbom, niti politikom istjerati iz plavog salona našeg voljenog kluba. Crvendaći na vlasti gube izbore za Europski parlament, one za šefa države, te naposljetku iz Državni Sabor, ali ako Jahve da ne nužno tim redoslijedom, jer možda dođe i do prijevremenih izbora, jer stanje je u državi odavno loše i katastrofa, a komunjare ne razumiju da nije više '45 godina gdje će čekićem u potiljak svoje žrtve ili vatrenim nabojom u tijelo žrtve se rješavati onih koji drugačije misle. Samo još mogu probati GNK izbaciti iz Europe, ali i tada neće izbaciti Zdravkeca iz struktura kluba, nego će samo odgoditi osvajanje Europe za koju godinicu, ali kada naši dođu na vlast, Bad Red Boysima dolaze na redaljku, te će crne liste postati crne mračne samice uz zabavu dajguzima u ćuzi. Eh, jer ne znaju nepućeni huligani, kako znaju biti hladne i duge noći u zatvoru, pa ih nekako ipak treba dobrim seksualnim odnosom skratiti, a još kada zatvorski čuvari daju mig da se dajguzi zadovolje, eh onda će vidjeti ti huligani da nije ni tako loše što su svoje rektume, proširivali sakrivanjem baklji u svoje debelo crijevo, jer što je rupa šira, manje će da buba guza Red Boyse, antimamićevce.

Nije daleko vaš kraj.

Nema predaje. Mi smo Dinamo.
Za Dinamo spremni!




Post je objavljen 18.05.2014. u 23:54 sati.