Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Vrgorac u akciji za poplavljenu Slavoniju



Upravo smo dobili informaciju koju prenosimo u cijelosti:

Forum žena SDP-a Splitsko-dalmatinske županije poziva građanke i građane da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za stradale u poplavljenim područjima Slavonije.
Pomoć se skuplja u cijeloj županiji, a u Vrgorcu će se donacije skupljati ispred prostorija SDP-a Vrgorac, na Trgu branitelja, u ponedjeljak od 9-11:30 sati, a u utorak od 14-17 sati.


Molimo da obavijestite sve koje znate za ovu akciju.

DOPUNA INFORMACIJE
Donacije (hrana, piće, higijenske potrepštine) možete predati u:

- Knjižnica Osnovne škole 'Vrgorac' za učenike i roditelje te škole - donacije predati knjižničaru.
- Crveni križ Vrgorac, Trg branitelja
- SDP Vrgorac, Trg branitelja (danas ujutro i sutra od podne do 18 sati)

Prostorije SDP-a i Crvenog križa su na istom katu u zgradi na Trgu branitelja. Pa ako je jedna prostorija slučajno zatvorena, donacije ostavite u drugoj.

ZADNJA INFORMACIJA

Od Crvenog križa Vrgorac i Osnovne škole Vrgorac dobili smo uputu o potrebama na poplavljenim područjima, pa molimo da vaše donacije budu usklađene s tim potrebama.
Prikupljaju se:
BEBE I DJECA: kašice za bebe, pelene, vlažne maramice, mlijeko za dohranu, kozmetika za bebe i djecu.
HRANA: Sve što može duže stajati -konzervirano (paštete, razni namazi, mesni doručak, i dr.), flaširano, u tetrapaku, suhomesnato s dugim rokom trajanja, hrana za šećerne bolesnike. Voda!
Hrana koja se može ODMAH konzumirati bez termičke obrade.
HIGIJENA: Gel za suho pranje ruku, vlažne maramice, prva pomoć, toalet papir, ulošci, tamponi, sapuni, lijekovi protiv bolova.
Dobrodošle su svijeće, čizme, baterije, ulje, deke, vreće za spavanje, pribor za čišćenje, metle, maske za prašinu, krpe, gumene rukavice, i druge stvari koje bi mogle koristiti ljudima na tom području.


Post je objavljen 18.05.2014. u 21:13 sati.