Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Alcantara propušta Svjetsko Prvenstvo
Igrača Bayern Münchena Thiago Alcantara propustiti će Svjetsko Prvenstvo. 23-ogodišnji Španjolac se našao na proširenom popisu španjolske reprezentacije, ali zbog portganih ligamenata koljena morati će na operaciju zbog koje će propustiti Svjetsko Prvenstvo.

Chara u 4. utakmici protiv Cnadiensa slomio prst na ruci
Kapetan Boston Bruinsa, Slovak Zdeno Chara slomio je prst na ruci u 4. utakmici druge runde play offa protiv Montreal Canadiensa, te mu je potrebna operacija. Tu informaciju je potvrdio generalni menađer slovačke reprezentacije Otto Sykora. Predsjenik Bruinsa Cam Neely izjavio je da nije bio svjestan da je Chara pretrpio ozljedu.

Seahawks rješavaju nedostatak wide recievera
Slabu točku momčadi koja se pojavila odlaskom Goldena Tatea u Detriot Lionsa aktualni osvajaći Super Bowla Seattle Seahawksi su izgleda uspješno popunili na draftu. Naime na draftu su Seahawksi izabrali obečavajuće wide recievere Paula Richardsona sa Sveučilišta Colorado u drugoj rudni drafta sa svojim 1. pickom i svestranog Kevina Norwooda sa sveučilšta Alabama u 5. rundi drafta. Očekuje se da će obojica izboriti mjesto na konačnom popisau 53 igrača za sljedeću sezonu.


Rezultati:

Nogomet

Njemačka kvalifikacije za Bundesligu
Hamburger SV 0 - 0 Greuther Furth

Post je objavljen 16.05.2014. u 08:46 sati.