Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Sevilla osvojila Europa Ligu
Nogometaši Seville osvojili su Europa Ligu pobjedivši portugalsku Benficu nakon raspucavanja na jedanaesterce. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić proglešen je za igrača utakmice, te je podigao trofej Europa Lige kao kapetan Seville. Benficino prokletstvo Bele Guttmana se tako i dalje nastavlja.

Canadiensi se plasirali u konferencijsko finale
Hokejaši Montreal Canadiensa plasirali su se u konferencijsko finale Istoka pobjedom u Bostonu protiv velikih rivala Bruinsa rezultatom 3-1, za ukupnu pobjedu 4-3 u seriji. U konferencijskom finalu Canadiensi će imati prednost domaćeg terena protiv New York Rangersa. Biti će susret dvije "Original Six" momčadi (momčadi koje su u NHLu od osnivanja Bruinsi, Rangersi, Blackhawksi, Red Wingsi, Maple Leafsi i Canadiensi), pa će tako čak 3 "Original Six" momčadi sudjelovati u konferencijskim finalima, jer su jučer i Chicago Blackhawksi osigurali plasman u konferencijsko finale Zapada.

Browns su potpisali Bennetta
Cleveland Brownsi su potpisali ugovor s bivšim wide recieverom Chicago Bearsa Earlom Bennettom, koji je proveo 6 godina u Chicagu. Iako Brownsi još nisu službeno potvrdili ovaj ugovor, jasno je zašto su povukli taj potez, nakon što je izgledno da će iduće sezone ostati bez zvijede wide recievera Josha Gordona koji je pao na doping testu.


Rezultati:

Nogomet

Europa Liga - Finale
Sevilla * 0 - 0 Benfica
*Sevilla slavila 4-2 nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca

Hokej

NHL
Los Angeles Kings - Anaheim Ducks 2 : 1
Boston Bruins - Montreal Canadiens 1 : 3


Post je objavljen 15.05.2014. u 09:26 sati.