Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Europski Hrvati

08). GDJE STE BILI 1990-1995?
09). JESTE BILI ILI JOS UVIJEK JESTE ČLAN NEKE GRAĐANSKE UDRUGE, TAJNE UDRUGE, TAJNE SLUŽBE?

Kao kandidatu redni broj 5 liste 16 na europskim izborima stižu mi razni tipizirani upiti poslani svim kandidatima i to je pohvalno jer u pristupu medijima i svemu ostalom nismo isti. Ima tu svega, ja sam do sad potpisao među prvima iz Hrvatske podršku težnji manjinskih seksualnih orijentacija za ostvarenje građanskih prava, u medijima nije naveden nitko s naše najbrojnije liste od onih koji su to podržali, već dvoje kandidata stranaka koje, već je barem kreatorima javnog mijenja izvjesno, "ulaze" u europski parlament. Potpisujem sve apele za odazivanje izborima i dodajem preporuku "bacanja" glasova jer bi i sam to napravio da se moja lista ne natječe (glasovao za odabranu kandidaticu/kandidata stranke koja "nema šansi za prolaz")
He,he, na većinu mailova sam odgovorio, ovaj s pitanjima na vrhu posta neću ali sam bio u žestokoj napasti to napraviti (još se tu traže fotografije s 15, 30 i 45 godina, osobni podaci 10 osoba koji će potvrditi tvoj životopis i slično), kako biste vi npr. odgovorili na pitanje 9, po principu "kakvo pitanje, takav odgovor" ili hrvatskalud?
p.s.
Lignje su bile odlične, prilog malo presoljen, od bitnih stvari još prvi put u životu probao pačja jaja, meni ništa posebno, najgore mi bilo što sam zaboravio zaželjeti želju.Post je objavljen 15.05.2014. u 08:01 sati.