Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alexxl

Marketing

Evo Vam je

Evo Vam kuhinje jebala Vas ona.
Moš misliti specijaliteta kaj kuham.

Kuham normalna jela, seljačka, kak naši stari,
a blogme i strane brand-ove, pod uvjetom da imaju Domovnicu.
The Che Vapi



Sa gravčetom na tafčetom se ne želim zajebavati.
Skužil sam da nam dinjstani grah više odgovara,
da nam je ukusniji.

Krah je iz konzerve, bijeli.
Dinjstam luka na maščobi, dodam jednu sitnoribanu mrkvicu, jednu sitnosjeckanu svježu papriku, 2 svježe rajčice, pa u to grah sa vodom iz konzerve. Pola toga graha stračkam vilicom u pire, da imam vezivo.
Kocka goveđe juhe, žlica vegete, žličica soli, tucane ljute paprike, glavicu češnjaka, jako sitno sjeckanu, malo origana, žlicu konšerve, tri lovora,
kaj još????? Valjda to. jednom dolijem malo vode, u sredini procesa i sve dinjstam do gustoga, no, dok se ne zdinsta.

Mast od pečenih češnjovki isto puknem u grah.

Ma milina.
E sad, da još imam one makedonske oval glinene zdjelice, a što nemam, jer ih poklonih.....
to možeš napuniti nutra i zapeći još u pećnici.



Ali to nije sve.
Onaj koji pročita ovaj post dobit će gratis i savjet, uputu, kako sfiletirati picekova prsa, odnosno, kako proći što jeftinije.

Daklem, file pilećih prsa košta kod ove bande iz Merkatora, Konzuma, Kauflanda, Lidla i ostalih razbojnika po 50 do 70 kn/kila.

Prsa sa kožom i kostima, dođedu po specijaliziranim peradarnikima po placevima, cca 25 kn i ondak si kupiš to, pa ovak razrežeš doma.
Kožu počupaš i spremiš sa kostima i grincajgom za juhicu.



Spohaš, tartara, pomfrija, paradajza i puca guza od zadovoljstva i miline.

Post je objavljen 14.05.2014. u 08:34 sati.