Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Masovno blogojavljanje

Zadnje dane je barem nama kojima je virtuala drugi dom obilježio svojevrstan blogerski coming out. Iz ladica virtualnog svijeta blogeri su se djelomice pojavnili u svom drugom domu, fejs za razliku od bloga jednostavno nema smisla u potpunoj anonimnosti. Sve nas je iznenadilo kako masovno izranjanje blogera prvoboraca, tako i nekonfliktno suutapljanje i uvažavanje u deanonimizaciji tako različitih blogera. Začudo, mene je osobno izuzetno prijatno, iako sam i dosad imao samo pozitivna iskustva, iznenadila vizualizacija poznatih nickova.
Ludilo brale, i ja tako poželim staru izgubljenu ekipu između postalih Mantu i Satie i one se stvore, poželim pit sa Zibaldone i ona javi da je na putu za Rijeku, onda pomislim tko se sigurno neće objavniti, padne mi na pamet Modesti, i nevjerojatno, i ona je tu.
Znam da je druženje sa Zibaldone zaslužilo poseban post, i ovaj je trebalo to biti, ali ako u čemu uživam pri pisanju blog teksta je to što još pet minuta prije ne znam u kojem smjeru će me odvući.
Lijepo je biti dio ove priče.p.s.
Trgovački centar, kao mjesto nalaženja, bez obzira na ljepotu pogleda, bih svejedno izbjegao drugi put.

Post je objavljen 14.05.2014. u 08:46 sati.