Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Masovno blogojavljanje

Zadnje dane je barem nama kojima je virtuala drugi dom obilježio svojevrstan blogerski coming out. Iz ladica virtualnog svijeta blogeri su se djelomice pojavnili u svom drugom domu, fejs za razliku od bloga jednostavno nema smisla u potpunoj anonimnosti. Sve nas je iznenadilo kako masovno izranjanje blogera prvoboraca, tako i nekonfliktno suutapljanje i uvažavanje u deanonimizaciji tako različitih blogera. Začudo, mene je osobno izuzetno prijatno, iako sam i dosad imao samo pozitivna iskustva, iznenadila vizualizacija poznatih nickova.
Ludilo brale, i ja tako poželim staru izgubljenu ekipu između postalih Mantu i Satie i one se stvore, poželim pit sa Zibaldone i ona javi da je na putu za Rijeku, onda pomislim tko se sigurno neće objavniti, padne mi na pamet Modesti, i nevjerojatno, i ona je tu.
Znam da je druženje sa Zibaldone zaslužilo poseban post, i ovaj je trebalo to biti, ali ako u čemu uživam pri pisanju blog teksta je to što još pet minuta prije ne znam u kojem smjeru će me odvući.
Lijepo je biti dio ove priče.



p.s.
Trgovački centar, kao mjesto nalaženja, bez obzira na ljepotu pogleda, bih svejedno izbjegao drugi put.

Post je objavljen 14.05.2014. u 08:46 sati.