Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimzivot

Marketing

U Požegi se 92 potencijalnih darivatelja pridružilo Registru

U ponedjeljak, 12. svibnja, na akciji održanoj u Požegi u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se 92 građana . Darivanjem krvi na akciji upisa koju smo organizirali na poziv gospođe Irene Jurković iz Gradske knjižnice i čitaonice, građani Požege su povećali šanse za život teško oboljelih.
Svi građani koji su sudjelovali na akciji upisa mogli su, na temelju iskustva Ankice Begić kojoj je život spasio američki Indijanac iz plemena Komanči, saznati i kako točno Zaklada djeluje. Ankica Begić je ovom prigodom predstavila svoju knjigu Indijanac Komanč – moj brat po krvi, dnevnik u kojem je opisano njezino liječenje i susret s njezinim darivateljem, a koji može poslužiti kao edukativno štivo svima koji se nađu u sličnoj situaciji te ju, ako već niste, možete preuzeti s naše web stranice: http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/aktivnosti_zaklade/knjiga_indijanac_komanc.aspx
Zahvaljujemo od srca gospođi Ireni Jurković na pozivu i ljubaznom osoblju Gradske knjižnice i čitaonice Požega na odlično organiziranoj akciji upisa u Registar i promociji knjige gospođe Begić.
Također, velika hvala svim mladim ljudima koji su se ovom prilikom upisali u Registar od kojih su većina bili maturanti požeških srednjih škola kojima usput želimo i puno sreće na državnoj maturi!




Post je objavljen 13.05.2014. u 09:46 sati.