Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jeziskolarac

Marketing

Sat lektire

U četvrtak 8.5. sam išla s razredom u Gradsku knjižnicu i čitaonicu. Imali smo sat lektire.Radili smo pismo iz Zelengaja.Tamo smo riješavali nake listiće u veze te lektire.Tamo su bili učenici Katoličke škole i njihova učiteljica Barbara.Tu je bila i jedna gospođa koja radi u knjižnici.Meni je u Gradskoj knjižnici i čitaonici bilo zanimljivo i zabavno.

Lora Matoš


U četvrtak smo išli u Gradsku knjižnicu. Tamo je bio održan sat lektire, Pismo iz Zelengrada. Knjigu je napisala Nevenka Videk.
U knjižnici su bili učenici Katoličke osnovne škole i njihova učiteljica. Rješavali smo križaljku. Morali smo prekrižiti što ne pripada u okoliš. Trebali smo napisati što mi mislimo što je sve okoliš. Dobili smo imena grupa. Mi smo bili Vjeverice. Trebali smo napisati poruku ljudima zašto nije dobro bacati smeće u okoliš. Teti iz knjižnice se jako svidjela naša poruka ljudima. Ja i Rebeka smo dobile diplomu. Diplomu su dobili i učenici koji su bili s nama u grupi.
Bilo nam je zabavno. Ja mislim da bi i mi trebali napisati poruku ljudima zašto nije dobro bacati smeće u okoliš. Molim vas nemojte bacati smeće u okoliš jer se ljudi, životinje i biljke mogu razboljeti. Nadam se da će moju poruku pročitati puno ljudi i da više neće bacati smeće u okoliš.


Martina Brus


S razredom sam išla u Gradsku knjižnicu i čitaonicu. Učitelj nas je vodio kroz jedan hodnik.
U knjižnici smo imali sat lektire. Radili smo pismo iz Zelengrada. Tamo smo se družili s učenicima iz Katoličke osnovne škole. Njihova učiteljica se zove Barbara. U čitaonici je bila još jedna teta. Ta teta radi u knjižnici. Dobili smo listiće. Listiće smo morali rješavati.
Bilo mi je jako zanimljivo.

Hana Krpan






Post je objavljen 13.05.2014. u 07:53 sati.