Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ciciban

Marketing

GDJE JE NESTAO OVAJ ČOVJEK?


Nestao u noći 3-4.svibnja 2014. Mole se Svi koji nešto znaju o NESTALOM da dojave na broj telefona 192. Svaka korisna informacija može se dojaviti i obitelji nestaloga na brojeve telefona 099/834-803 ili 091/5266-984.
.

ZAGREB - Zagrepčanin Marijan Stančin (58) odšetao je u nepoznato s adrese stanovanja na zagrebačkom Vrbiku u gluho doba noći sa subote na nedjelju. U vrijeme nestanka na sebi je imao plavu traper jaknu, prugastu majicu, traperice i smeđe cipele.
Visok je 175 centimetara, smeđih očiju i prosijede kose te usporeno hoda.

Posljednje dvije godine bio je depresivan i zbog toga je koristio lijekove.

- Protekla četiri tjedna liječio se u psihijatrijskoj bolnici. U petak je otpušten na vikend. Normalno se ponašao i po ničemu se nije isticao. U nedjelju između 2 i 8 sati ujutro dok smo svi spavali, samo je odšetao u nepoznatom pravcu. Sa sobom nije ponio dokumente ni mobitel. Jednostavno smo nemoćni i ne znamo više gdje da tražimo, koga da zovemo - ispričao je kratko sin nestalog Marijana Stančina.

Za pomoć su se obratili i policiji koja intenzivno traga za Stančinom i koja apelira na građane u slučaju da posjeduju bilo kakvu informaciju, neka se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192.

Svaka korisna informacija može se dojaviti i obitelji nestaloga na brojeve telefona 099/834-803 ili 091/5266-984.
Autor: Jutarnji List
Objavljeno: 06.05.2014

Nestanak prijatelja Marijana Stančina još prošli vikend 3-4.svibnja 2014., vrsnog majstora obrtnika poznatog servisera rashladnih uređaja, strojeva za pranje rublja,posuđa itd na području Zagreba i okolice. Nekad davno smo bili CB-aši bavili smo se radio stanicama građanski opseg ili CB, nekad njegov pozivni znak „ CB -OBOD“.
Potraga za bolesnim čovjekom u tjedan dana nije urodila nikakvim rezultatom, ne zna se, koliko se Policija i ine službe potrudile da se Stančin Marijan Hrvatski branitelj pronađe.
Za sada nema nikakvih rezultata mada postoje tragovi na snimkama nadzornih kamera Hypo banke i Herc-a (Hrvatski Računalni centar), koje su zabilježile kretanje nestalog.



Post je objavljen 10.05.2014. u 19:49 sati.