Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna prezadovoljna novim pjesmama s Diplom

Kraljica popa je sinoć ostala u studiju do tri sata ujutro snimajući nove hitove s producentom Diplom i autoricom Mozellom. Prema njenim porukama na Instagramu možemo zaključiti da je prezadovoljna novim pjesmama! "Život je dragocjen. Presretna sam! Koji dan! Vrijeme je za molitvu i polazak u krevet... Veni Vedi Vici."





DJ i producent Diplo nije uvijek bio pobornik Madonnine glazbe. Jedno vrijeme je hodao s M.I.A., te je u intervjuu 2012. dao iskreno mišljenje o Madonninom albumu i incidentu s repericom na Super Bowlu. "Bilo je baš glupo. Njeno gostovanje u Madonninoj pjesmi je jadno, time joj se želi iskupiti. Ta pjesma je bezvezna." U to vrijeme na Twitteru se oglašavao kako je Madonna kopirala njegov glazbeni stil. Bez obzira na njegovo nezadovoljstvo pjesmom i njenim tadašnjim radom, Diplo je planirao surađivati s Madonnom. Prisjetimo se kako je početkom ove godine izjavio za Rolling Stone da neiskorištene demo snimke za bend The Clash namjerava dati Madonni.
Ova suradnja ih je zbližila, a prema njegovim porukama na Twitteru, kraljica popa mu je u znak zahvalnosti na sjajnim pjesmama napravila špagete.

Mislimo da je otkriven još jedan naslov pjesme iz Madonninih postova na Instagramu - "Ratchet"!

Post je objavljen 09.05.2014. u 12:27 sati.