Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Novo ruho Karting Arene Zagreb

Jedna od najatraktivnijih indoor staza u Europi, ona u Karting Areni Zagreb (Zagrebački velesajam), nedavno je dobila novi sjaj! Nakon gotovo 3 tjedna radova staza je poboljšana, konfigurirana, i gotovo potpuno izmijenjena, stoji u priopćenju.
Stazu je isprobao i vrhunski kartingaš Ivan Višak koji je 26. travnja u austrijskom Spielbergu na natjecanju Red Bull Kart Fight 2014 World Final Austria osvojio broncu te tako ponovio prošlogodišnji uspjeh iz Bologne. Inače, za Ivana možemo reći kako je dijete Karting Arene. „Redovito treniram na Zagrebačkom velesajmu i gotovo svakodnevno putujem iz Križevaca kako bi osjetio dašak adrenalina ili se pak pripremio za neku od nadolazećih utrka“, rekao je Višak dodajući kako je oduševljen novom stazom, a posebice izmijenjenom konfiguracijom.
Nova staza nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a posebice ljubitelje kartinga koji su sigurno s nestrpljenjem dočekali završetak radova. Staza svakako jamči kombinaciju zadovoljstva i idealnu zabavu, a početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, dok iskusnijima omogućava poboljšanje već postojećih tehnika vožnje! Osim čak 8 novih konfiguracija i novih „extra slim“ barijera, površina staze je dobila i novi ultra čvrsti grip koji jamči savršeno prianjanje guma, te savršeno držanje u zavojima nekretnine Rijeka


Post je objavljen 08.05.2014. u 15:38 sati.