Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Nadigravanje 3: O mačkama i hrčcima

Čitatelj "Naralad" piše:

Prijateljica s povlasticama mi je upravo poslala poruku "Mijau"

Koji je ovo vrag?

Da ovo dolazi od cure, shvatio bih da samo želi pozornost, ali s ovom prijateljicom s povlasticama (iako smo bliski) sam već dogovorio da to "nije veza, nema emocija, samo seks".

Zar je toliko neočekivana spoznaja da je većini cura problem održavati striktno seksualan odnos na dugi rok? To je glavni razlog zašto se članice harema stalno izmjenjuju (brže ili sporije, ovisno o njima samima i igri primijenjenoj na njima).



Uglavnom, to nije ni prvi put da se to dogodilo. Jedna cura koju sam upoznao u Las Vegasu je činila isto. Možda je to zato što svoje cure često zovem "zločestim macama" i sl.

Uglavnom, na koji bi način bilo najbolje odgovoriti na ovaj drama test? Pokušava privući moju pozornost, zar ne? Da je ignoriram ili odgovorim tipičnom igrom "zločesta maca, vrati se u krevet" i sl.?

Također, znači li ovo da me ona želi samo za sebe ili da se vezuje ili tako nešto?

Čovječe, iako plješćem tvojoj povoljnoj situaciji, moram napomenuti da je tvoj racionalizacijski hrčak (u ovoj nešto rjeđoj varijanti popularno nazvan "muški hrčak"). U ovom slučaju, da imam u ruci mjerač muškog hrčka, on bi upravo eksplodirao.

Evo što znači "Mijau":



Što se tu ima objašnjavati?

Ona se ponaša ženstveno, ljubazno i pokorno i izražava to kroz SMS od jedne riječi. Zašto je pokušavaš kazniti zbog toga?

Flertuj s njom (moja sugestija: "woof"), dogovori da se nađete i uživaj u seksu. Tako ti svega, nemoj nadigravati i pretpostavljati sve ove teorije zavjere koje si stvorio u glavi na temelju JEDNE JEDINE RIJEČI. To nije kako bi se jedan iskusni zavodnik koji pliva u neobaveznom seksu trebao ponašati.

Želiš li biti tip "Al' ono fakat! Tvoja p**ka je super!", ili želiš biti tip kojemu harem traje dulje od Duracell baterija?

Post je objavljen 07.05.2014. u 11:33 sati.