Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ljepota mogućnosti vlastite percepcije

Nije lako biti državni službenik, ako država proglasi npr. da je govno genij ne preostaje ti drugo nego progutati govno i širiti službenu istinu. No volja za moć tih takozvanih vladaoca i kontrolora života za propisivanjem pravila je nezasitna i tu je dužnost mislećeg pojedinca širiti pokrete otpora.
Što je lijepo nije jednostavno odrediti, a kamoli propisati. U školama nas se pokušava dresirati i pokušava nas se civilizirati ili kad društvu odgovara samo prilagoditi duhu vremena taj uglavnom subjektivan osjećaj, nitko u konačnici nikom ne može propisati u kog će se i zašto zaljubiti.
Otkako je lukobran otvoren za javnost u mogućnosti smo grad Rijeku promatrati iz druge perspektive. Divne povijesne zgrade prkose vremenu u svom najjačem sjaju. Ipak sve iznenadim izjašnjavanjem koja me bezobrazno drsko obojana građevina najviše fascinira.
p.s.
Nakon ugodne šetnje jučer nas je s Korza dočekala grmljavina zvučnika i nedefinirane galame. Tek kad smo se približili shvatili smo tko je krivac napada na javni prostor, što rekoh bilo je pitanje dana, nema nedjeljom više sladoleda na miru, uostalom punč je proigrao svoju priliku, u subotu mi je nekako bolje prijao.Post je objavljen 05.05.2014. u 08:36 sati.