Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lobotomizator

Marketing

Kaptol prigrlio internet


Hrvatska biskupska konferencija je iznijela zaključak kako su najveći neprijatelji crkve, biskupa, religije, vjere i Kaptola internet i ostali nebeski otpadnici i djeca pakla i Belzebuba, poput struje, mobilnih telefona i radio stanica.
Nakon dugog vijećanja na kojem su se tražili najbolji i najučinkovitiji načini borbe protiv interneta i struje donesena je strategija suprotstavljanja tom đavoljem izumu.
Odustalo se od prvotnog nauma bacanja kletvi, zalijevanja servera svetom vodom i rastezanje visokonaponske mreže, te je Crkva odlučila pridobiti kletog dušmana na svoju stranu.
Da umilostivi nebesku svjetsku mrežu i upregne je u svoja kola, sveta je majka Crkva osnovala nadbiskupiju Svih svetih servera, koju će motriti i štititi sveti Ilija gromovnik osobno.
Kako bi se udobrovoljili električni i telefonski impulsi na zemlji je Hrvatskoj crkva ustanovila biskupiju Izmjenične struje blaženoga napona i krenula graditi katedralu svetog Nikole Tesle, kojega će papa Franjo po ubrzanom postupku proglasiti svecem. Potrebna čuda koja će posvjedočiti hrvatski nadbiskup su ta da Nikola Tesla kao Srbin nije svoje znanstvene radove pisao na ćirilici, te da ga milostivi svemogući Bog nije spalio prilikom izvođenja eksperimenata, usprkos tome što je Srbin.
U sklopu tih crkvenih radnji kardinal Bozanić je u katolički kalendar ubacio i nekoliko spomen dana novih tehnologija u službi Crkve.
Tako ćemo u narednim godinama svetkovati Bežični Prijenos Podataka, Svetu kompatibilnost, Anđele Antivirusne i Presveti firewall

Post je objavljen 03.05.2014. u 15:23 sati.