Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

20.kolo I HNL Sjever U-14: NK Slaven Belupo - NK Bjelovar 0 : 0

Od Sezona 2013/14


U današnjoj utakmici protiv Slavena u Koprivnici nije bilo golova, ali je osvojen jedan veliki i vrijedan bod kojim je naša ekipa stigla nadomak naslovu prvaka. Još nije gotovo, igraju se još dva kola: u utorak u Varaždinu protiv NK Varteks koji drži 5. mjesto, te utakmica posljednjeg kola koja se igra u četvrtak u Bjelovaru protiv posljednje ekipe na tablici NK Podravina iz Ludbrega.

Od Sezona 2013/14


U prvom poluvremenu dominirao je Slaven, držao loptu na "našoj" polovici terena, imao je nekoliko udaraca prema "našem" golu, ali su se naši dečki uspjeli uspješno obraniti. U drugom poluvremenu smo očekivali veći pritisak domaćina, ali se je igra ovaj puta "razmahala" na obje polovice terena, pa smo imali prilike vidjeti i nekoliko kontra-napada naše ekipe i čak dvije-tri izgledne prilike. Utakmica je završila bez golova, dečki su po svemu sudeći utakmicu odradili kako su se i dogovorili: ne dozvoliti protivniku da postigne gol i pri tome su svi odlično odradili zadatak. Naša ekipa je i dalje jedina ekipa bez ijednog poraza. Nadamo se da će u slijedeće dvije utakmice uknjižiti novih 6 bodova i završiti prvenstvo na prvom mjestu i tako se plasirati na državno prvenstvo među 5 najjačih ekipa u Hrvatskoj.

Danas su igrali: Karlo Darojković, Filip Ocvirek, Mateo Jakšić, Nikola Kozić, Marin Nikolić, Juraj Fanton, Siniša Đipalo, Marijo Rajić, Marino Jedvaj, Filip Makopek, Franko Kovačević, Marko Čupić, Marijano Prodanić, Luka Mikšec, Alessandro Kos, Marko Knežević i Marko Jozić. Izostao je Patrik Šantalab zbog sudjelovanja u Dinamovom kampu. Trener Kos je ovog puta bio u gledalištu s nama, dok je ga je na klupi mijenjao trener Cvančić.

Od Sezona 2013/14


Čestitamo igračima i trenerima na velikom vrijednom bodu! Isto tako čestitke dečkima U-12 ekipe i trenerima Kosu i Cvančiću koji su dva kola prije kraja osigurali prvo mjesto!



Post je objavljen 26.04.2014. u 22:07 sati.