Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kalitribune

Marketing

Opustite se prezreni na svijetu





The end blog ekskluzivno prenosi prijetnju cyber revolucionara (drug al'Q-ark) s fantomskog "Muškog kutka" koja je promptno uslijedila nakon što je Pravobraniteljica za jednakost spolova, titranje stručcima maslačaka i tovarenje predmeta težih od tone u prevrnuta maštila reagirala na dojavu o navodnim šovinističkim, mizoginim i antigejpederskim postovima koje ova slobodarska skupina donosi u javni prostor. Budući da je javni prostor HR već odavno urbaniziran, pa ga možemo slobodno redefinirati i kao prostor javnog kućenja, napori da ga se konačno uredi to su hitniji. Zašto bi poštovali pravila javne ledine kad nas politička korektnost može civilizirati u skladu s pravilima javne kuće? Nešto kao: "zna se ko jebe, zna se ko plaća".
U tom smislu odgovor predstavnika Muškog kutka smatramo političkim činom par exellance i citira ga u cijelosti, uz drugarski pozdrav:

" Prijedlog za javno očitovanje članova MK o javnom izvješću pravobraniteljice
Poštovani,
U skladu sa Vašim izvješćem o radu Ureda za ravnopravnost spolovila, a u kojem se izrijekom i eksplicitno spominje na str. 181 i 182 web stranica forum.hr, a poglavito njezin dio podforum Muški kutak, kao članovi tog podforuma, a u skladu sa svim pozitivnim zakonskim propisima i navadama dajemo sljedeće očitovanje o istom:
Poštovana gospođo državna pravobraniteljice, pri punoj svijesti izjavljujemo, i iza toga stojimo imenom, prezimenom i OIB-om, da nas apsolutno boli kurac šta u Vašem izvješću piše, dapače ukoliko nemate pametnijeg posla nego da surfate po stranicama za zajebanciju savjetujemo Vam da ubuduće ne navodite web adrese kako radnom narodu (među kojeg spadaju i forumaši navedenog podforuma i koji su vlastitim znojem kupili opremu koju koristite za pisanje pizdarija i opravdavanje svog postojanja kako cucača organizma radnog naroda) nebi prisjeli ovi jadni i niskokalorični obroci za koje jedva skucaju kintu nakon šta nahrane vaše debele guzice.
Pozdravljamo Vas uz drugarski pozdrav: odjebite u skokovima."


predstavnik MK al'Q-ark



Post je objavljen 26.04.2014. u 21:28 sati.