Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frogbros

Marketing

HororFilm Playground NEWS #32

"Altergeist" - novi zanimljivi hororac o duhovima



- iako je ovo još jedan film strave užasa u kojem duhovi proganjaju grupu paranormalnih istražitelja (sjetimo se samo ''Grave Encounters" serijala), ovaj mi se po naznačenom u foršpanu čini malčice zanimljiviji od ostalih sličnih filmova.
Heckart Studios je produkcijska kuća, a redatelj i scenarist filma je Tedi Safarian ("Terminator 3: Rise of the Machines" – priča, te scenarist ''Tank Girl'', 1995). Glavnu ulogu igra Kristina Anapau ("Haunted" - TV serija, "Black Swan", Wes Cravenov "Cursed").

Uskoro ćemo moći saznati kada ćemo film moći gledati bilo u kino dvorani bilo na DVD mediju. A dotle možete pogledati sam foršpan -
ovdje...


"WolfCop" iliti po naški "Policajac Vukodlak" izbacio svoj prvi trailer



- radnja filma prati mrzovoljnog policajaca alkoholičara (glumi ga Leo Fafard) čiji se život drastično promijeni kad ga snađe jeziva kletva koja mu drastično izmjeni život. Ovaj nezavisni kanadska horor komedija redatelja i scenarista Lowella Deana imao je budžet od samo 1 milijun $, kojeg je dobio na prvom natječaju producentske kuće CineCoup.
Nakon odgledanog foršpana mogu primjetiti da se film jako oslanja na praktične efekte tj. šminku, a sama pojava kompjuterskih efekata je minimalizirana. Druga lijepa stvar je da se film što više želio približiti vukodlak uspješnicama iz 80-tih ("Teen Wolf" mi prvi pada na pamet), pa tako i pokojoj iz 90-tih ("Full Eclipse" sa Mariom Van Peeblesom se jedini ističe, jer se i ovdje radio o policajcima vukodlacima).
Ono što ja želim jeste da me film nakon ovako zanimljivog trailera, ne razočara kad ga budem gledao....za sada nemam taj osjećaj.

Velika je vjerojatnost da će samo građani Kanade imati tu mogućnost pogledati ga u svojim kinima i to od 06. lipnja, ove godine, dok ćemo se mi svi ostali (vjerojatno i Ameri iz SAD-a) morati zadovoljiti sa DVD premijerom.
Foršpan filma možete pogledati -
ovdje...

Post je objavljen 05.05.2014. u 19:59 sati.