Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POVLAŠTENA KLASA IZ BIVŠEG KOMUNISTIČKOG SISTEMA



TKO U HRVATSKOJ IMA POSAO PO POLITIČKOJ PODOBNOSTI?

Oni zapošljavaju svoje ljude (djecu i rodbinu) bez stručnosti i znanja... Takvo je "ideološko-političko" uvjerenje našeg društva. Još uvijek na ovim prostorima Balkana, tj. Hrvatske postoji "podobnost". To stanje "udobnosti" proizlazi iz socijalističkog društva i komunističkog režima.

Otvorena vrata je "magično pitanje" koje znači "imati špagu" i vezu. Ono je rješavanje važne svoje životne egzistencije. Ovdje čovjek nije nikada bio član puno-pravnog društva. Nekima je dato da "imaju kruh", a nekima da nemaju i oni su osuđeni na propast. I to je "ona pravda" od dr. Ive Josipovića, s kojom se on voli dičiti...

Tako se nameće pitanje, da "ovo društvo" nije moguće drugačije izgraditi, nego podjelom na one; "crvene ili crne". U takvom društvu od rane "zore do mraka" vlada: "Mito i korupcija". To je isto jedna odvratna vrsta kriminalnog društvenog ponašanja. Na kraju ostaju mnoga otvorena pitanja, na koja "ne zrela demokracija" mora dati naučne odgovore.

ŠTIT je borba protiv bivšeg modela vlasti i naslijeđene prakse UDBA-škog sistema upravljanja - određene avangardne političke "partijske oligarhije". Svako djelovanje "ovakvog" društva, u principu, uspostavljenom na modelu, djeluje na bazi straha i dezinformacija, dobro razgranatog u policijskom aparatu Republike Hrvatske.

I to po podobnosti „da oni rade što hoće“. Platna lista u državi postoji, i na njoj su samo "izabrani podobnici". Ako tražite posao "u Hrvatskoj", ovo morate znati - da s druge strane imate posla s perverznom državom, koja je nemoralna i nepravedna tvorevina.

--------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 26.04.2014. (subota)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2035.



Post je objavljen 26.04.2014. u 07:45 sati.