Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aniram

Marketing

U prošlom životu...

Opet me pere. Stalno me pere. Preko Konzumove stranice naručujemo Arial tekuće deterdžente u velikim pakiranjima. Svejedno, nisam zadovoljna. Ali to je zbog mašine. Nikad ne kupujte mašine kojima je na prvom mjestu štednja, pa tek onda pranje. To nije perilica nego štedilica. I to nemre dobro prat da ga jebeš.
Mene pere nešto drugo. Uvijek je to nešto drugo.
Vrag me neki danas naćera da kliknem na svoj blog iz bivšeg života. Da vidim malo što je tamo bilo i čega više nema. Sve je, trebalo bi tome tako biti, oko mene bilo gore, posao u kurcu, podstanarstvo, kriza, menstruacija, zima i vremenski uvjeti. Ali, nekako, opet, u svemu tome ja sam bila nekako vrckavije i lepršavije laprdalo. Veselo. Ne ovako posrano i turobno kao sada. Predmnijevam ( neš ti riječi ) da je to zato jer sam onda bila slobodna i potreba je nalagala da budem vesela i lepršava e da bih privlačila mužjake. Čangrizavost i nadrkanost nikome nisu privlačni, pa čak ni njima koji su u stanju i govno pregrist radi malo snošaja. No, sad kad sam zaključana, sad mogu do mile volje biti nadrndana veštica koja u svemu vidi neko zlo. Mogu se razdebljat, oćelavit, otromboljit, prigovarat, zanovijetat, sad kad više nema potrebe privlačit mužjake veseljem i mladenačkom lepršavošću.
Skoro da bi bilo preporučljivo porazmislit o slobodi. Nanovo. Povratku očajničkoj lepršavosti.
Jedna moja prijateljica odlučila je prekinuti dugogodišnju vezu kad je otkrila da joj je dečko uzeo karticu iz novčanika e da bi spizdio pare u kladionici. U svoju obranu odbrusio je samo da joj je mogao spizditi i sve pare, a ne samo tih par stotina, samo da je htjeo.
Ponekad mi se čini da su mužjaci poslani na zemlju samo da bi mogli uživati u svojoj neograničenoj narcisoidnosti.
Nakon par dana prekida, ona je otišla na obiteljski ručak upoznati njegove roditelje.
Tada mi se učinilo da su žene poslane na zemlju samo da bi mogle uživati u svojoj neograničenoj gluposti.
Uvijek mi se čini da žene prednjače u nezadovoljstvu. Iako, primjećujem veće nezadovoljstvo kod visoko obrazovanih, a veće zadovoljstvo kod običnih šljakerica. Kod muškaraca je situacija obrnuta.
Kod mene je tako da čim mi je teže, to sam lepršavija, ergo, žena sam.
Pomalo žalosno, ustvari...


Post je objavljen 23.04.2014. u 22:03 sati.