Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kut gledanja

Piratska stranka Njemačke preživljava prilično veliku krizu nakon naglog uspjeha ispočetka, dosta pokrajinskih organizacija optužuje najuspješnije među njima berlinske pirate zbog tobožnje radikalnosti njihovih stavova i akcija čime navodno postižu da ih ne mogu birati "normalni nezadovoljni građani".
Jučer su se najpoznatiji i najkritiziraniji od njih uz pomoć Brune Kramma iz Bavarske odlučili za rizik samostalne akcije, demonstracija protiv TIPP-a, ugovora o slobodnoj trgovini s SAD kojim bi se na mala vrata dopustio uvoz između ostalog američkog prehrambenog smeća, od GMO modificirane hrane nadalje.
Akcija je i na moje iznenađenje potpuno uspjela, to je bila apsolutna medijska top tema u Berlinu, a i sve najvažnije svjetske agencije su prenijele efektne fotografije demonstracija berlinskih Zombija. Europski i američki pirati su tražili dodatne informacije od nas "poznavatelja scene", a njih su salijetali predstavnici zvaničnih medija njihovih zemalja.
Ovako je to izgledalo po medijima :Privatno sam nabavio ovu fotografiju inače uvijek turistima ispunjenog prostora ispred Brandenburške kapije.Nitko nikoga ne laže, samo razlika u kutu gledanja, netko neupućen bi po posljednjoj fotki krivo shvatio da je akcija bila fijasko.Netko bi čak na osnovu fotografije rekao da kod mene nije bilo uskrsne šunke, jaja, hrena, majoneze, a ni tu fotka ne laže.
Inače prekrasna su uskrsna jutra kad kroz izmaglicu šetate samo ti i pas i eventualno netko u prolazu.Sretan Uskrs!

Post je objavljen 20.04.2014. u 11:13 sati.