Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Sretan Uskrs

Moram priznati nisam nekakav vjernik. Jaja volim svakakva: tvrdo, meko kuhana, ma svejedno bitno da u njima nema salmonele( ali i ona može proći).Naravno ako nije gadna, pa ne izrigamo cijeli dušu.Sad dolaze delikatese, jaja pržena na ulju, margarinu, svinjskoj masti…
Kajgana, jaje na oko , prije se jedino šljiva mogla na oku zaraditi.Kad je recesija( a kod nas je uvijek) uzmeš žumanjak miksaš ga i dodaš šećera.Jaja su totalno perverzna, nemaju dlaka, pa su higijenski prihvatljiva.Zamisli možeš ih ofarbati.Zatvoriš oči i svaka ti se misao bar što se tiče jaja može ostvariti.Da li voliš šatirana, crvena plava…., ma nije bitno kao ni njihova veličina.Tko je bitan , pa bitna su jaja, ma kakva god bila.
Bez obzira da li ste oduzeti, polu oduzeti, da li ste bogati ili manje bogati.Da li Vas sustav tolerira kao majmune i daje Vam 1250 kn da si farbate jaja, dok ONI farbaju svoja sa Vašim parama.
Samo sam Vam želio napisati Sretan Uskrs, bez obzira na naciju vjeru ili spol želi Vam Vanja i svako dobro neka Vam se svi snovi ostvare!


Post je objavljen 19.04.2014. u 23:34 sati.