Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Mel želi ostati u WBA
Trener West Bromwich Albiona, Pepe Mel izjavio da nije opcija da se vrati u Real Betis, te da mu je želja ostati trenerom engleskog kluba. WBA se trenutno nalazi 3 boda iznad zone ispadanja, uz odigranu utakmicu manje od konkurenata.

Bluesi slavili tek u 3. produžetku
golom Alexandera Steena u 26. sekundi trećeg produžetka St. Louis Bluesi su kod kuće porazili branitelje Stanley Cup naslova Chicago Blackhawkse rezultatom 4-3. Tom pobjedom Bluesi su poveli u seriji, koja se igra do 4 pobjede, sa 1-0.

Trump želi kupiti Billse
Nakon nedavne smrti vlasnika Buffalo Billsa Ralpha Wilsona, momčad je na prodaju. Milijarder iz New Yorka Donald Trump objavio je da planira kupiti ovu momčad. Prema nekim izvorima, NFL će se složiti s tom kupnjom, ako do nje dođe. Trump se izjasnio kao navijač Buffalo Billsa, jer su oni jedina momčad koja utakmice igra u saveznoj državi New York, a njemu kao Njujorčaninu smeta da Giantsi i Jetsi svoje utakmice igraju u New Jerseyu. Trump je već bio vlasnik New Jersey Generalsa, koji su se natjecali tokom 1980-tih u USFLu, ligi koja je osnovana da bi konkurilrala i pokušala preuzeti primat NFLu, što se u njenom kratkom postojanju nije dogodilo.



Rezultati:

Hokej

NHL
San Jose Sharks - Los Angeles Kings 6 : 3
Colorado Avalanche - Minnesota Wild 5 : 4
St.Louis Blues - Chicago Blackhawks 4 : 3
New York Rangers Philadelphia Flyers 4 : 1


Post je objavljen 18.04.2014. u 08:28 sati.