Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Moždani

Tko si ti?, ovako bi nekako izgledao moj početak razgovora sa njim-Ja sam Moždani…., -Čuo sam za tebe, pa šta ako si Moždani, koji si ti i odakle si?,-Pa ja sam iz tvoga srca i na putu sam u tvoj mozak .Ima nas više, što bi rekli rođaci smo! Postoji nas više: Intracerebralno krvarenje, Cerebralni infarkti i inzult; biraj dva koja ćeš?-Stari mani se mene, jer ti znaš odakle sam ja, ako moram daj mi prvi treći.-Važi, ovaj treći će ti biti gadan.,-De pogledaj se i šta ćeš mi napraviti?
-Oduzet ću ti jednu stranu tijela, gutanje , govor, bušit će te kao švicarski sir.-I šta onda? Da li ću umrijeti?,- Imaš sreće danas sam ustao na desnu nogu. Moram ti reći dugo, dugo nećeš se moći ustati na lijevu nogu; nećeš moći gutati, nećeš moći obrisat guzicu lijevom rukom …,-Stari na čemu si ti?!,-Nisam na ničem, ali sam u tvome srcu, tu mi je dosadilo pa idem do tvoga mozga, malo ti začepit žile
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
( NASTAVAK RAZGOVORA NAKON PAR GODINA)
-Moždani, stvarno si moždani, skoro je sve bilo kako si rekao, Je rekao sam ti da sam toga jutra ustao na desnu nogu.-Moždani nisam vidio nikakav tunel i svijetlost na kraju njega;-Vidio si ti svašta bio si sediran, ali zaboravi na to., ne da mi se više tebe napadati.-Nisi mi rekao rekao na da ću se zezati sa birokracijom , više nego sa moždanim:-E, Vanja ne bi ja bio moždani, vjerovatno bi i mene lupio moždani i ne bi bio Moždani da sam znao da ima toliko papirologije, administracije, dosadilo mi je biti Moždani, pa me od sada zovi Migrena ili kako hočeš?-Žao mi je što smo se upoznali , zbogom!
Napomena: Svaka imena pravih aktera su promijenjena zbog opasnosti od tužbe od istih Razgovor je vođen u visokom stupnju sediranosti; bez diktafona.
afona.


Post je objavljen 15.04.2014. u 16:02 sati.