Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineistra11

Marketing

Rixos najavio otvaranje hotela u centru Zagreba

ISTANBUL - Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko sastao se u Istanbulu s više turskih gospodarstvenika koji su već investirali u Hrvatsku te s njima razgovarao o planovima daljnjeg ulaganja, doznaje se u četvrtak iz hrvatskoga izaslanstva. Na večeri koju je u Istanbulu priredio hrvatski veleposlanik u Turskoj Dražen Hrastić bili su predstavnici grupacija Dogus, Suezer i Rixos.
Predsjednik odjela turizma i prodaje u Dogus grupi Naci Baserdem rekao je kako su dosad u Hrvatsku u tri marine i hotele uložili 200 milijuna eura, a najnovija akvizicija im je Villa Dubrovnik. Dogus grupa u Hrvatskoj zapošljava oko 250 radnika, a cilj joj je do polovice 2015. uložiti još 75 milijuna eura u hotele u Zadru i Šibeniku te zaposliti još oko 400 hrvatskih radnika.
Volkan Simsek, potpredsjednik Operacija i razvoja u Rixos hotelima, rekao je kako uz postojeći hotel u Dubrovniku u dogledno vrijeme namjeravaju otvoriti i hotel u Zagrebu. Rixosu je cilj pronaći neku povijesnu zgradu u centru grada koju bi potom preuredili u hotel te se Simsek zanimao za moguće takve nekretnine, kaže se u priopćenju nekretnine Rijeka

Post je objavljen 14.04.2014. u 15:27 sati.