Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Površan

Inače sam dosta površan. Promjene, usklađivanja zakonodavne vlasti i usklađivanja birokracije na ove odredbe, pravilnike,propisi, uredbe, naredbe…, ili šta već ja znam idu mi na onu stvar. Neki dan sam išao po još jedan papirić meni zlata vrijedan koji se zove recept za Phemiton.
Nikad do sad nisam čitao šta piše na receptu; pa sam sad škicnuo. Ubolo me u oko da piše boldirano( ne štedi se na tinti) NOVA,a super novi recept , pa naravno da je novi kad sam ga tek digao.
Dok sam čekao apotekarku u apoteci:“ Molim Vas osobnu!; već sam navikao na šutnju izvadio sam je i dao.“ Izgleda da djelujem jako mladoliko“, i onda paf pa na receptu piše narkotik.Ne pij em, ne pušim, ne je..m( cenzura)…Odmah sam otišao naravno na google, jer on zna sve, a ja sam poprilično otupavio.Phemiton se prije protiv epi napada( imao sam jedan valjda, prije 4 godine).Prvo sam pio dva Phemitina od 200 mg, pa jedan i od neki dan pola.Rekao sam se napiti za svatove od starije kćeri( kad zavši bar jedan doktorat), zar ne? Što bi rekli skidam se postepeno, nadam se da će mi ga ukinuti. „Čist sam“, kakve sam sreče onda će mi uvaliti metadon.Vratio sam se starom fizioterapeutu i naravno ovi vrhovni birokrati ili ti sa Markovog trga, poslali odredbu, o novom radnom vremenu; a ja naravno sam to propustio pročitati u bespućima interneta. Zakasnio sam i na vlak u Zg ., jer na starom mobu nisam pomakao sat. Bar je to zanimljivo nisam imao pojma da ima toliko beskućnika i da žive na Željezničkom kolodvoru.


Post je objavljen 13.04.2014. u 17:49 sati.