Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

POLITIČKO DJELOVANJE KAO UVJET ŽIVOTU

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

POLITIČKO DJELOVANJE KAO UVJET ŽIVOTU


Opstojnost Hrvatske države ugrožena je iseljavanjem i niskim natalitetom

Da bi čovjek živio i bio zadovoljan, što je krajnji smisao na beskonačnom putu, treba raditi u vlastitoj zajednici - državi ono što najbolje zna, tu ne spada tendiranje prema zlu i smrti. Ovo je otprilike prijevod grčke riječi (politikos) politika na hrvatski jezik. Ova riječ posebno zaslužuje pažnju jer ona upućuje na djela bez kojih se ne može očekivati dobro živjeti na Zemlji . . . , čovjek treba krenuti od misli pa da riječ politika adekvatnim djelovanjem tvori krajnji smisao - zadovoljstvo.

Zašto se onda Hrvat ne uključuje i ne djeluje politički kako to označuje grčka riječ politika? Sigurno iz razloga jer se odvikao i do sada se nije ponovo navikao, jer navikavalo ga se da djeluje baš suprotno, što se u Hrvatskoj i danas uglavnom i demonstrira. Da se ne angažira kako to sugerira grčka riječ politika, već kako mu sugeriraju tendenciozni pojedinci, obično iz redova okupatora – eksploatatora. Navikavalo se domicilni narod prevarom i silom na averziju prema politici, kojem bi potom poimanje politike značilo kurvanjsko djelovanje umjesto obrnuto časno, kurvama nije mjesto u politici jer djeluju destruktivno protiv života, kao lutalice torbari na tuđem ognjištu. Oni ne mogu raditi ništa časno, ne mogu biti političar.

Drugo je što lutalice – torbari navikavaju Hrvate tako, jer znaju da se čovjeka može naviknuti da bude nečovjek, lutalica i prevarant, oni politiku kada ih obraća ili utapa nazivaju utopističkom, stoga tako izbjegavaju djelovati u pravcu dobra.

Dakle, lutalice su Božji odmetnici, kao odraz nereda i cilj im je sodomija čemu bi tendenciozno usmjeravali jedan narod do propasti, što je tolike narode i snašlo koji su dozvolili kurvama da im oni svojim destruktivnim djelovanjem tumače i značenje grčke riječi politika. Kroz povijest, „svjetovne elite“ i „mudraci“ prilagođavali su i definirali politiku na više načina, jer navika od strane eksploatatora zamjenjuje pismenost i teddira uvijek u pravcu zla, a sve samo zbog svoje koristi.

Koliko je to tendenciozno prema narodu koji eksploatiraju dok pune svoje prazne torbe, pripremaju okupaciju tuđih teritorija, a sve koji im smetaju i fizički uništavaju, s ciljem zastrašivanja naroda.Već stoljećima razni torbari tako se otkrivaju kao anti Hrvati, po biografiji i nedjelima. Zanima ih jedino što su čuli da postoji država Hrvatska u kojoj se bez rada može napuniti prazna torba. Na to su ih potakli njihovi tutori koji ne žele svoju emigraciju kao most za prijateljstvo, naprotiv služi im kao produžena ruka za okupaciju Hrvatske, što su Hrvati kroz povijest toliko puta i doživjeli. Eto kako neuredna kurva, dok živi na tuđi račun i dok osvaja tuđe teritorije, uništava onog tko radi i brižno čuva svoje ognjište.

Okupatori politiku kao termin zapravo tumače i prevode prema svojim računicama i konstrukcijama zbog svoga cilja, tako je bilo kroz cijelu povijest dok obmanjuju Hrvate pripremaju teren za sebe i svoje potomke. U novije vrijeme Hrvatima dijele drogu od koje je zadnjih 10 godina stradalo Hrvata 10 puta više nego u zadnjem ratu sa Srbima i muslimanima.
Hrvati, dakle, na sterilan način pričaju o politici kao kurvi, nezadovoljni i pasivni, kako su kroz stoljeća i navikli. A kada se u Hrvatskoj održavaju izbori parlamentarni ili predsjednički, eksploatatori čekaju sa svojim adutima, imaju razrađene metode, kojima se Hrvati još ne znaju oduprijeti:

1. zastrašivanje opozicije tj. Hrvata
2. štampanje glasačkih listića više nego što je glasača
3. cijeli tim oko provedbe izbora radi za vladajuću elitu
4. prebrojavanje glasačkih listića je samo pod kontrolom eksploatatora i dr.

Dakle, sadržaj njihovog poimanja riječi politika (za Hrvate) doista je prljav, naročito u nekim županijama u Hrvatskoj postaju sve drskiji.
Ali to nije politika!

Ubuduće neka Hrvati ne dozvole lutalicama i prevarantima da ih varaju i vladaju u Hrvatskoj, dok Hrvate obmanjuju, torbari sami prebrojavaju glasove i uvijek toliko nabroje koliko im treba, da bi nakon „pobjede“ i dalje krali i iznosili u svoje države.

Na spomenuti način naivne i nepismene pasiviziraju, dok im iz dvorišta odnose materijalna dobra.

Borba traje, a pobjednik prvih rundi je vidljiv: drogom u ruci i hrvatskim novcem u svojoj torbi, i problem koji je ostao Hrvatima za riješiti. Torbari, lopovi ne kradu da bi bili odgovorni, doista nisu odgovorni koliko god Hrvati vrištali, jer lutalicama se ne smije dati šansa. Eksploatatori uzimaju dužnost samo prevarom ili silom po kojoj unište narod, koji im to dozvoli.
Na kraju su odgovorni roditelji koji od lutalica nisu sačuvali svoju djecu, već naivno dozvole da ih lutalice podučavaju što je politika, tj. kako izgubiti vlastitu djecu i vlastito ognjište.

Kroz cijelu povijest krivi su uvijek mrtvi, što se naročito odnosi na Hrvate, nakon čega su im okupatori eksploatatori pisali povijest. Tako je uvijek ako ih se kao lopove ne zaustavi.

Kako su Hrvati na vlastitom teritoriju stradavali kroz povijest i nakon ratova, tako isto i danas stradavaju, zapravo ih se obezglavljivalo jednako kako se to čini i danas od Zagreba do Haga. A lutalice – eksploatatori potom sami sebe nagrađuju, i dalje uništavaju hrvatsku ekonomiju, znajući kada se ruši ekonomija da se tako nabolje ruši država, isti i kada su na dohvat pravdi nikada se ne zatvaraju. Ali zato uvijek kroz povijest u Hrvatskoj politički nepodobne se zatvaralo i ubijalo, jer su se usudili baviti politikom koja priliči čovjeku na vlastitom ognjištu. Pa se tako uvriježilo pravilo u Hrvatskoj za Hrvate i naviklo ih se da mogu činiti sve grijehe u Hrvatskoj, ali ne i u politiku se dirati. Doista, u Hrvatskoj se sve perverzije smišljeno i stimuliraju što rezultira između ostalog padom nataliteta, dakle na djelu je zavjera protiv života i zadovoljstva.

Cilj je ovim tekstom pokazati kako u Hrvatskoj hara zlo, kojim metodama se sve služi protiv života i koje modernizme se nudi kao zamke Hrvatima. Više od svega Hrvati nisu samokritični pa se zbog toga slabo angažiraju i slabo politički djeluju, očito se iz podsvijesti treba izbrisati navike sluge, na koje su Hrvate navikli lutalice – torbari, nemilosrdni eksploatatori, naročito kada materijalno ojačaju. Stoga, ubuduće treba krenuti od misli pomoću riječi politički djelovati te pobijediti lutalice – torbare, jer oni nemaju najjači adut misao, tj. vezu s Bogom. Dakle, baš ta veza daje snagu i hrabrost u borbi protiv zla, jer zlo je zapravo slabost, pa se služi strahom dok može blefirati.

Samoinicijativno ponašanje je odraz zrelosti pojedinca, jer ga ne koči strah od lopova lutalica, već kada god treba odlučnost tu je njegova osviješćena hrabrost. Svjestan da je sloboda spoznata nužnost koja se zaslužuje, baš kako to grčka riječ politika u prijevodu na hrvatski jezik znači. Budimo samokritični, jer čovjek ili jedan narod dočinjaju sudbinu svoju, dakle ispunjeni su svi razlozi za očigledno stanje u Hrvatskoj, a koje je odraz političkog nedjelovanja kroz povijest, ali i spoznaja da je borba za život smisao življenja. Po ovoj spoznaji, tj. političkom djelovanju nužno je dočinjavati sudbinu adekvatno dostojnu života.


Zagreb - Zadar, 11. travnja 2014. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 11.04.2014. u 13:39 sati.