Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/0svetojanskemazoretkinje0

Marketing

Otvorenje izložbe “Ptice – savršenstvo ljepote”

10.04.2014. u žitnici dvorca Erdody seniorski sastav uveličao je doček posjetitelja izložbe “Ptice – savršenstvo ljepote”.
Izložbu „Ptice – savršenstvo ljepote“ čini 80 fotografija nastalih od 2007. godine do danas. Fotografije su slikane diljem Europe, od Poljske, preko Portugala i Španjolske do Hrvatske i Crne Mlake.
Izložba je zbog svoje neuobičajene teme zanimljiva ne samo kao fotografski događaj nego za sobom povlači i ozbiljan edukacijski potencijal. Autor Maciej Szymański nam otkriva ljepotu jednog potpuno novog svijeta, njegovu kompleksnost i životnost. Akteri izložbe, ptice, fotografirani su u različitim meteorološkim uvjetima, godišnjim dobima i stadijima aktivnosti, na tlu, u vodi i u zraku. Fotografiranje ptica spada među najteže fotografske aktivnosti. “Modeli” su izuzetno plašljivi, vrlo pokretni i aktivni, a često obitavaju na teškim i nepristupačnim terenima. Maciej Szymański veliki je zaljubljenik u prirodu, promatranjem ptica se bavi više od 25 godina, a fotografira intenzivno zadnjih desetak godina.

Seniorski sastav sa veleposlanikom Republike Poljske u Republici Hrvatskoj Maciejem Szymańskim.
********************************************************************************************************************************************


********************************************************************************************************************************************

Post je objavljen 10.04.2014. u 22:13 sati.