Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doninsvijet

Marketing

VAŽNO!!!!



Većina ljudi se u blogosvijet dolazi opustiti i družiti. To je svijet u koji često bježimo od stvarnosti. Tu se opuštamo, odmaramo, družimo, šalimo....
Video filmić Baze za radničku inicijativu i demokratizaciju (BRID), koji vam nudim na gledanje neće vas opustiti, odmoriti, oraspoložiti. Naprotiv, sadržaj će u vama rasplamsati nezadovoljstvo, strah i paniku. U njemu ćete pronaći sve ono od čega bježite i okrećete glavu.... Mnogi će već na početku odustati s parolom u glavi: „Ne želim se zamarati, jer ionako ništa ne mogu učiniti.“
To opravdanje je duda varalica. To je nešto što nam usađuju u um i žele da u to čvrsto vjerujemo, ali to naprosto nije istina.
Stisnite zube, budite hrabri i poslušajete..... Jer kad vas dočeka crna budućnost bar nećete moći lagati sami sebi da to niste očekivali, niste znali i da vam je netko podvalio.... da je netko drugi zakazao i nije vas spasio.
Spasiti se možemo sami sami.... ali svi zajedno. A da bi jedni drugima uopće mogli pomoći prvo moramo biti informirani... zato, poslušajte.... molim vas.... radi se o vašim životima i životima vaše djece.




Post je objavljen 10.04.2014. u 21:49 sati.