Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Wilmots predložio Hazardu da napusti Chelsea
Izbornik Belgije Marc Wilmots predložio je najboljem belgijskom igraču Edenu Hazardu da ovo ljeto napusti momčad Chelsea i prudruži se Paris Saint Germainu kako bi postao bolji igrač. Wilmots smarta da bi tako Hazard prešao na višu razinu jer bi imao priliku igrati sa kvalitetnijim suigračima od kojih je istaknuo švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića.

Blues Jacketsi i Red Wingsi u play offu
Columbus Blue Jacketsi su pobjedom 3-1 u zaostaloj utakmici protiv Dallas Starsa, koja je prekinuta zbog zatajenja srca igrača Starsa Richa Peverleya, osigurali po drugi puta u svojoj povijesti plasman u play off. Istu večer su i Detroit Red Wingsi bodom protiv Pittsburgh Penguinsa osigurali svoj impresivni 23. nastup u nizu u play offu. U zapadnoj konferenciji su Anaheim Ducksi pobjedom 5-2 protiv direktnih konkurenata za divizijski naslov, San Jose Sharksa, osigurali prvo mjesto u diviziji Pacific. Također postalo je jasno da će u prvoj rundi play offa međusobno igrati Montreal Canadiensi i Tampa Bay Lightning, te San Jose Sharksi i Los Angeles Kingsi.

Pro Bowl 2015. će se održati u Arizoni
NFL je objavio da će se sljedeći Pro Bowl održati 25.1.2015. na University of Phoenix Stadiumu u gradu Glendaleu u saveznoj državi Arizoni. Tjedan dana kasnije održati će se i Super Bowl na istom stadionu. Nakon toga će se 2016. Pro Bowl ponovno vratiti na Aloha Stadium na Hawaiima, gdje se održao 33 puta u posljednje 34 godine.



Rezultati:

Nogomet

Liga Prvaka
Atletico Madrid 1 - 0 Barcelona
Bayern München 3 - 1 Manchester United


Hokej

NHL
Anaheim Ducks - San Jose Sharks 5 : 2
Calgary Flames - Los Angeles Kings 4 : 3
Dallas Stars - Columbus Blue Jackets 1 : 3
Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings 4 : 3
Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens 3 : 2


Post je objavljen 10.04.2014. u 08:57 sati.