Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Izetova večer

Zanimljiv dan jučer, prvo blogerska ekskluziva, pred riječkom bankom prepoznah se i ispričah s blogerom More Ljubavi, sve mi manje blogerskih skalpova nedostaje.
Suđeno je izgleda bilo nastaviti s ljudovanjem, ovaj put se ručalo doma klasično i nenadjebivo i onda odlazak ne na bilo kakvu pjesničku večer. Pozvao nas je Izet Medošević, ikona riječke underground scene, punk filozof kako ga je Novi List jednom krstio, učenik koji je svojom životnom neumjerenošću nadmašio učitelja na tom polju, to jest mene, odnosno zajedničkog nam američkog piščinu čiju dvadesetu obljetnicu smrti ove godine obilježavamo.
Prostor je bio knjižara Ribook, oni sad imaju sajam knjiga, bio sam malo skeptičan oko organizacije jer sam se uvijek družio s "onim drugim" kulturnjacima Kičmašima. No bilo je dovoljno mjesta, istina nijedan stolac nije ostao prazan, a i Jin ne samo da je mogao kao i kod konkurencije unutra, nego mu je odmah i servirana hladna vodica.
Publiku je predstavljala uglavnom ulična elita, umjetnici s ruba koji su na mahove i aktivno sudjelovali, pisci Igor Večerina, Enver Krivac, da ne nabrajam sve, uglavnom autentični glasovi ulice, pravi nastavljači riječkog Novog Vala.
Nekih od fotogeničnijih dama nema na fotkama interijera jer su sjedile u ravni Jina i mene.
Barem na jednom mjestu najbrojnija stranka piratska i piratsko opredjeljenje onih koje su birokrati stranački deaktivirali , Izet, Grga, Iva..., te nas dvoje četvrta i peti s liste broj 16 za europski parlament. Pojasnio sam, sudjelujemo za spas kompilacije ideja koje pripadaju ovom stoljeću, za ljudskost i dostojanstvo pojedinca, a internet je zadnje, jedino ustvari još nepokoreno polje na kojem se sloboda brani.
Vidim po fejsu, Izet nije spavao, to je bila njegova noć, a bogami, zaslužio je!Post je objavljen 09.04.2014. u 08:04 sati.