Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prednjikrizni

Marketing

28 dana od operacije

Gotov i drugi tjedan rehabilitacije!!!

Danas je bio doktor i pogledao je koljeno. Kaze da je izrazito zadovoljan sa fiksacijom implantanta i stanjem misica. Otekline nema, sve super - smo nastavi tako!

Profa kaze: "ovo je ogledni primjrak rehabilitacije te jedan od brzih oporavaka koje sam vidio. Bez ikakvih forsiranja koljeno i noga je
u stanju kao da je operirano pred 2 mjeseca, a ne pred 4 tjedna"

Sta reci, u zadnje vrijeme pokusavam lagano (LAGANO) potrcati - i ono...ne mogu se jos pohvaliti da ide, ali imam feeling da bi uskoro moglo pasti neko trckaranje - mozda bolje biti iskren i reci razgibavanje uz nesto brzi hod ;-)).

Kao novitet u proteklom tjednu u vjezbe smo uveli tajno oruzje - skate!!! Vjezbati sa njima je neprocjenjivo - pufpant, PUFPANT! ;-)

Nakon vjezbi stabilizacije sa skateom, gluteusi, zadnja loza, ma ustvari sve lagano bridi!

e da...bitna stvar - profa me skinuo, bolje reci oteo mi zadovoljsto masaze. Brani svoju odluku sa tvrdnjom "a daj mi reci masaza cega? Masira se ili oteklina ili misic. Otekline nemas, a misic - hm...ajd' ga pokazi".
E njemu u inat i radim na masi, tako da cu uskoro nadam se imati ponuditi misic i dobiti natrag (zasluzenu) masazu!

Na fotki mozete vidjeti kinesiotape - mogu reci da ostvaruje odlican placebo efekt i da mi "pomaze" jer ipak osjetim misic te cini ucenje hodanja ipak nesto laksim...



Post je objavljen 07.03.2014. u 23:33 sati.