Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Lunapark

Čuda se događaju.Svaki dan čitamo u novinama o našim političarima i tajkunima
Naslovi su bombastični, a presude još bombastičnije: -Političar drmnuo par milijuna kuna, u dvorištu mu našli preparinog vepra, medu i vuka i par milijuna na računima , poznato, a kazne par godina zatvora, naravno nepravomoćno naravno.
Kad su njihovi džepovi puni , morao sam provjeriti svoje.U desnom sam našao hrpu maramica, papirnatih većinom , ali od para ili bar šifre nekog tajnog računa ni traga
U lijevom prvom, pa drugom, trečem…,džepu ništa, a u svakom desnom maramice, a ni u jednom lijevom ništa.Doslovno lijeve džepove mi je ljevostrana hemipareza očistila do kraja.
Koja bi to ušteda bila da prestanu proizvodit : hlače, jakne i ostalo bez lijevog džepa.Tra la la. Političari bi se jadni poludili kad bi skužili da imaju džep manjka ili bi uveli novi zakon sa dekretetom: O obaveznim dubljim desnim džepovima.A je me spržio moždani trabunjam previše.
Nakon pet godina sam se okuražio i sjeo u auto i to dvosjed s Teom.Upalio se iz prve , čim sam ga nahranio žetonom.-Tataa, pazii zabit ćeš se!Nisam se zabio, ići ću slijedeći tjedan opet: vidio sam i vlakić.Bio sam kod fizijatra na kontroli, vračam se kod starog fizioterapeta, što mi je super.One ortoze koje su mi stigle su neupotrebljive, tako da se obučem u čovjek- robota samo kad želim sebe uplašit!



Post je objavljen 05.04.2014. u 11:20 sati.